Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA
Filmadatlap
 
26
Szereplők
1
Vélemények
15
Képek
2
Videók
November

 
BoBamburg   2018. 10. 31.

legújabb vélemény

Hihetetlenül zseniális film, olyan erős atmoszférával, ami tényleg nagyon kevés filmben van meg. 2 órás játékidő alatt egyszer se tudja levenni az szemét az ember a képernyőről, pedig nem egy gyors tempójú film. Képi világa lenyűgöző, zenék úgyszintén és a film komor hangulatát néha megtörő szürrealista jelenetek rengeteget tesznek hozzá. Minden percét imádtam.

 
Mert a November szereplői külső és belső csúnyasága ellenére is szép film. Utánozhatatlan, ahogyan a nevetséges banalitás keveredik benne a népmesék költői tragikumával, de végül rendre az utóbbi diadalmaskodik a fő motívumot adó szerelmi szál révén, amelyre felfűzve előbb-utóbb az összes gyarló figura bukástörténete feltárul, mi pedig megvetés helyett sajnálni kezdjük ezeket az embereket. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.