Oxigén

Oxygène

2025.11.02 Balázs419646

Ajánlom!

Remekül felépített, következetes történet.Az Érkezés című filmmel merem egy lapon említeni.

2021.05.12 stevepisti

Egész jó film, jól sikerül adagolni az infót, ahogy egyre többet tudunk meg a kapszuláról, kezd összeállni a kép, de a végére mégis marad egy kis fordulat. Nekem tetszett, nem nyűgözött le, de egynek simán elmegy.

2021.05.15 Eastern79

Klausztrofób sci-fi

A napokban a Netflixen debütált a francia horror-guru, Alexandre Aja legújabb filmje, amivel a rendező ismét bebizonyította, hogy a feszültségkeltéshez nagyon ért. Azonban az Oxigén mégsem ettől lett különleges, hanem az okos forgatókönyv miatt, és a... Több

2021.05.16 HE7EDIK

Aja néhány zseniális jelenettel megvillantja tudását, a színésznő csinos arcát pedig jó nézni, de egy idő után ez már rohadtul unalmas tud lenni. Sajnos Aja mostanság tudásához mérten csak középszerű filmeket pakol az asztalra.

2025.07.31 Leslie77

Egy feszült, egyszereplős sci-fi thriller, amelyben egy fiatal nő (Mélanie Laurent) egy hibernációs kapszulában tér magához, minden emlék nélkül. Nem tudja, ki ő, hogyan vagy miért került ebbe a high-tech kamrába, és hamarosan ráébred, hogy az oxigén... Több

2021.10.15 TomÁcs

Számomra zavaró volt a végig egy térben játszódó történet. A sztori nem rossz, bár a közepétől lehetett sejteni a dolgokat.

2023.03.30 Zsuzsanna395645

Az év filmje

Én úgy keltem fel a székből, hogy azta! Biztosan emlékezni fogok a filmre még tíz év után is. Szeretem a jó egyszereplős filmeket, főleg ha nem bugyuták.Nekem például a Sandra Bullockos sci-fi unalmas és gyenge volt, ez sokkal jobban megragadott.Szer... Több

2021.05.12 KCintia

Egyszer TALÁN megéri

Megnéztem és hát... Leköti az embert, mert nem annyira unalmas. De szerintem nem túl izgalmas, sok helyen felesleges szálak vannak, kissé húzom-vonomnak is éreztem. Ahhoz képest, hogy mennyi a játékidő, másképp láttam, én egy idő után vártam már, hogy vége legyen. Semmi extra.

2022.01.06 drg0602

Zseniális, tökéletes alkotás.....

Zseniális, tökéletes alkotás, tökéletes színészi teljesítmény, nagyon jó témával rendelkező film. Helyenként egy kicsit lassú, de attól függetlenül nagyon tetszett. A főszereplő nekem szimpatikus. Aki szereti a sci-fi filmeket, annak mindenképpen kötelező megnézni! 10/10

2021.11.25 jfruzsi97

Nekem nem nagyon tetszett. Már a közepénél unalmassá, lapossá vált számomra. Olyan dolgok voltak benne, amit a főszereplő simán meg tudott volna oldani másképp. A vége nagyon rossz lett, szinte semmi lezárás.

2021.05.13 skyman

Klausztrofób borzongás az év sci-fi thrillerje (Oxigén kritika - Netflix)

Olyan zsánerfilmmel rukkolt elő a Netflix, hogy a műfaj rajongói mind a tíz ujjukat meg fogják nyalni utána. Aja ezúttal is bizonyította, hogy zseniális rendező, Mélanie Laurent pedig azt, amit eddig is tudtunk, hogy ő Európa egyik legjobb színésznőj... Teljes kritika

2021.05.29 taba

Nemrég néztem meg a történetet, kellemes meglepetést okozott, sikerül megvezetnie a nézőt, és teljesen más irányba folytatódik tovább, mint ahogy elkezdődött. Nagyszerű alkotás, mely az aktuális események egy lehetséges jövőbeli végkifejletét is megmutatja.

2021.08.19 szabmarc

Lebilincselő sci-fi

Egy a történetet megfelelő tempóban, a nézőt egy percig sem untatva felépített izgalmas, és meglepő fordulatot is tartalmazó filmet láthatunk zseniális színészi alakítással. Az egy helyszínen játszódó filmek között egy kiemelkedő alkotásnak gondolom.

2021.12.23 Annuska

Érdekes volt az alapötlet, de helyenként kicsit unalmasak voltak a párbeszédek. Egyszer érdemes megnézni, de sajnos nem valami maradandó film.