Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
 
29
3
2

Érdekességek: Ocean's 8 - Az évszázad átverése (2018)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Nem az a kérdés, hogy a filmek utánozzák-e a valóságot, vagy a valóság a filmeket: de a kettő néha összeér, az biztos. Az új Ocean’s-film, az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (Ocean’s 8, hazai bemutató: június 21.) női bűnözői egyenesen a világhírű Met Gálát veszik célba, és rabolnak el egy ott csillogó, szuperértékes és nagyon őrzött nyakéket Anne Hathaway nyakából. A banda, melynek Sandra Bullock, Cate Blanchett és Helena Bonhem Carter a vezére, a héten visszatért a tett színhelyére. A hétfőn megrendezett valódi Met gálán ugyanis jó páran részt vettek a vagány női rablók közül – és legalább olyan merészen öltöztek, mint a filmben. A legtöbben persze a püspöksüveges Rihanná-t fotózták, pedig Anne Hathaway is gyönyörű, vörös Valentinóba bújt, Mindy Kaling Vassilis Zoulias ruhája mellé koronát viselt kiegészítőül, Sarah Paulson pedig egy viszonylag visszafogott Pradában érkezett. A film legizgalmasabb részeit, amelyek a gálán játszódnak, nem egy igazi gálán, hanem a kiürített Metropolitan múzeumban forgatták le másfél éve, de a hitelesség kedvéért jó pár hírességet elhívtak statisztálni. A filmben állítólag felbukkan Kendall és Kylie Jenner, Kim Kardashian, Katie Holmes és Adriana Lima is – remélhetőleg vigyáznak az ékszereikre. (IC Press)

(hp )
 

Az új, és minden eddiginél vonzóbb Ocean’s film, az Ocean’s 8 – Az évszázad áverése (Ocean’s 8, hazai bemutató: június 21.) a sármosan profi bűnöző család egy eddig ismeretlen ágának kalandjait mutatja be. Debbie Oceant Sandra Bullock játssza, és amikor egy nagy tervéhez csapatot szervez, természetesen csupa nőt hív maga mellé – akik legalább olyan elegánsak és ravaszak, mint a férfiak voltak. Sőt. Ráadásul a nők nemcsak a vásznon, hanem forgatás közben is másképp viselkednek, mint a férfiak. – Ilyen szórakoztató, összetartó csapattal még sosem forgattam! – lelkesedett a bűnbanda egyik tagja, A hivatal-sorozatból ismert humorista, Mindy Kaling, aki Bullock, Cate Blanchett, Rihanna és Helena Bonham Carter társa az ékszerrabló kalandban. – Ritka, hogy egy forgatáson sikerül nagyon komolyan venni a munkát, és mégis nagyon lazának, könnyednek maradni. Talán azért sikerült így, mert ez egy gyerekbarát munkahely volt: mindenki magával hozta a gyerekeit; mindig volt körülöttünk néhány kicsi meg nem olyan kicsi, és ők is nagyon jól szórakoztak. Várom, hogy folytassuk a filmet: azóta az én lányom is megszületett, szeretném őt is beíratni az Ocean’s-óvodába. (IC Press)

(hp )
 

Olivia Munn állítólag fizetett azért, hogy egy rövid jelenete lehessen a filmben, amelyet egy olyan gálán vettek fel, amelyen amúgy is minden évben részt vesz.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.