Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Ötéves jegyesség (2012)

The Five-Year Engagement
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
Videók
 
Deku   2017. 12. 10.

Kegyetlenül bántotta a szememet ez az abszurd és kifejezetten rossz film. Teljes kudarc lett ez a film nem tudok rá jobb kifejezést írni, mint ezt. Ráfért volna valami pörgés, de semmi.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 22.

Kár, hogy nagyon elnyújtják a filmet, mert az alapkoncepció jó. Az eleje is mókás és életszerű. Sokat lehet rajta nevetni, aztán egyszer csak sivár, és érdektelen rétestésztává válik, és nem szól semmiről. Aztán meg ott tart a film, hogy gyorsan be kell fejezni... Akartam, hogy jó legyen, mert a gondolatot igenis jónak tartottam, a kivitelezés a rendezői székben csúszott el szerintem.


 
Curacao86   2015. 06. 23.

Igazi, eredeti, "életszagú" és néha klisékkel tűzdelt, de nagyon szerethető romantikus vígjáték. Az elmúlt években az egyik legjobb, végre valami szokatlant és újat próbál mutatni Hollywood. Talán nekem Chris "Fat" (dagadt) Pratt volt sok, ahogy mindig, de nem túlságosan, viszont a főszereplők nagyon aranyosak, akár az életben is el tudnám képzelni, azt, mait a filmen láttam. :)

 
Brigusz724   2015. 06. 15.

Nekem nagyon tetszett a film, vannak benne elég vicces jelenetek is, szép szerelmes történet, amibe bárki bele tudja képzelni magát. Jó néha olyat filmet is látni, ami nem ott fejeződik be, hogy összejönnek, hanem ott kezdődik.

 
VK   2017. 06. 19.

Ami tetszett a filmben hogy reális. Hiteles eseményeket dolgoz fel. Életszerű – életszagú események., amiből lehet tanulni és rávilágítja dolgokra a nézőket.

Emily Blunt
Jason Segel
Brian Posehn
Emily Blunt
Alison Brie
Emily Blunt
Jason Segel
Emily Blunt
Emily Blunt
Jason Segel
Jason Segel
Emily Blunt
Mimi Kennedy
Emily Blunt
Jason Segel

A film összbevétele 53 909 751 dollár volt (imdb.com).

 

Alison Brie Emily Bluntról készült hangfelvételek segítségével tökéletesítette brit kiejtését.

(kázsé)
 

A ruha, amit Suzie visel Violet esküvőjén, ugyanaz, amit Violet visel Suzie esküvőjén.

(kázsé)
 

Jason Segel és Emily Blunt korábban is játszottak már szerelmes párt a 2010-es Gulliver utazásaiban.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.