60% 87 szavazat
Pancserock

Pancserock

Airheads
Filmadatlap
1
Vélemények (1)
15
Szereplők (15)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

A Rock 'n' Roll örök... csak a Magányos Farkasoknak nem jön be igazán semmi. A zajos banda tagjai (Brendan Fraser, Adam Sandler és Steve Buscemi) annyira, de annyira szeretnének már a slágerlistára kerülni, hogy jobb megoldás híján beszöknek egy rádióállomásra, és igyekeznek meggyőzni a helyi DJ-t, nyomja le egy számukat. Mivel ő hevesen tiltakozik, egy hirtelen ötlettől vezérelve vízipisztollyal kényszerítik szegény zsokét, aki rögtön azt hiszi, túszul ejtették. A felfordulás tehát tökéletes, az ártatlan rockerek akaratukon kívül elfoglaltak egy rádióállomást, és a rendőrök rohamától csak az mentheti meg őket, hogy a környékbeli utcákon a lelkes rajongók is gyülekezni kezdenek.

Premier (HU): 1994.11.10.
 
2019.06.10 HE7EDIK

legújabb vélemény

Egy méltán elfelejtett vígjáték, itt még Sandler, Buscemi és a többiek nem voltak akkora nevek, igazából én csak Chris Farley miatt néztem meg, akinek csak néhány pillanat jutott, de mint mindig itt is zseniális volt. Nagyon hiányzik ő mindmáig az álomgyárból!

0

A film összbevétele 5 370 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film összbevétele 6 millió dollár volt.Szerző: mamiéstöti2

#2
 

11 millió dollárból készült el a film.Szerző: mamiéstöti2

#3
 

A film főcímében látható a régi 20th Century Fox logó. Szerző: mamiéstöti2

#4
 

A film elején látható A vihar fiai csapat egy létező együttes, melynek valójában Galactic Cowboys volt a nevük.Szerző: mamiéstöti2

#5