Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
76
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
10
Képek
1
Videók

 
wolfflow   2015. 08. 23.

Alapmű! Csak úgy mint minden Satoshi Kon film!

 
Amit látunk, egyszerre ismerős és zsigerig ható, emiatt természetesen Hollywood is rácsapott a filmre. Wolfgang Petersen megkezde a munkálatokat az élőszereplős változat előkészületeihez, de az előbb említett Eredet bemutatója szépen keresztbe tett a projektnek. Óriási hiba, mert míg Nolan filmje kétségtelenül látványosan mutatta be az álomszekvenciákat, a Paprika mégis valahogy megkapóbban és ösztönösebben tudta megragadni a tudatalatti birodalmát, annak totális kiismerhetetlenségét és irányíthatatlaságát. Most ugyan még nevettek, hogy a címe akár egy zöldség, de ha jól belegondolok a film egy dologban tényleg hasonlít egy jóféle paprikához: piszkosul erős. több»
 

A bár két csaposának hangját a rendező, Kon Satoshi és az eredeti regény írója, Tsutsui Yasutaka kölcsönözte.

(Miska bácsi )
 

A film végén a nyomozó mozis jelenetében filmes plakátokat lehet látni, közöttük vannak Kon Satoshi régebbi rendezésű alkotásainak poszterei is.

(Miska bácsi )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.