Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
56

Pattaya

(Pattaya)
Pattaya
 
MMcFly2015  2017. 06. 16. 22:54

Én kedvelem a francia filmeket, viszont az előzetest megnézve éreztem, hogy ez a film kilóg a sorból. Csalódást nem okozott, pontosan olyan a film színvonala, amit az ajánló és a szinopszis sugall. A forgatókönyvírók nem sokat foglalkoztak a történettel. Nagy logikát és értelmet nem kell benne keresni. Akad benne minőségi poén, de fel kell készülni az alpáriságra ami végigkíséri a filmet, így vegyesek az érzelmek.Egyszer nézős vígjáték, ami nem hagy benned mély nyomot, de mint vígjáték jól tud szerepelni. (Az biztos, hogy kell hozzá egyfajta őrült hangulat, inkább társasággal ajánlott.)

 
cvölf  2017. 01. 08. 13:47

Azt mondom, hogy nézd meg az előzetesét, és ha az bejön, a filmben sem fogsz csalódni. Én is így tettem, és egyáltalán nem bántam meg a mozijegy árát. Persze nem ez az év legjobb mozija, de simán tudom ajánlani.

 
petresku  2017. 01. 07. 22:36

Azt a rohadt, ez mennyire egy elborult film. Nem tudom, láttam-e már hasonlót, de nem teljesen ép aki ilyen ki tud találni, aztán meg leforgatni. :) Szórakoztató a maga módján, az biztos.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.