Pi élete

Life of Pi

2015.03.01 ch003067hd

Az Avatar óta ez az első olyan film, ami látványvilágban hozza a maximumot. A történet is zseniális.

2015.02.25 FANNA

Látványban az egyik legszebb film amit valaha láttam. Emellett izgalmas és elgondolkodtató; összességében egy remek film!

2015.02.12 Krisz86

Érdekes film volt. Máig nem tudom eldönteni hazudott-e Pi. Ezért is tartom zseniális és mesés alkotásnak, ami ismét lekötne a tévé elé egy estére.

2015.02.12 kurrek

A Pí élete számomra egy átlagos film volt. Nem sok mindenről szólt, egy pozitívuma volt, a sok-sok szurikáta, ezen felül nem sok minden tetszett benne. 5/3

2015.02.09 seszter2200

Lebilincselő érdekes történet, az operatőri munka - jesszus - gyönyörű, és a vége pedig mindent felborít. Elgondolkodtat, az biztos.

2015.03.22 Kedves

Ez a film simogatja a szemet, ráadásul érdekes története van. Pedig eleinte nem érdekelt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem.

2015.03.14 galambi

Az egyik legcsodálatosabban fényképezett film, nagyon-nagyon szép szerintem. Van egy sajátos hangulata és világa, ami nekem nagyon tetszett és engem nagyon beszippantott. Mindenkinek ajánlom, szép film szeirntem nagyon. Ahogy e sorokat írom, töltöm is a filmet, még moziban láttam anno.:)

2015.03.11 zsanett1231

Nagyon magával ragadt. Szerintem a látvány mellett azért tartogatott kellő izgalmakat is, és a sztori is lekötött. Számomra ami legjobban megragadt bennem az volt, hogy mennyire érezte hogy igazi társa lett a tigris az út során, a végén pedig magára hagyta és vissza se nézett.

2015.03.09 napraforgó1

Gyönyörű, elgondolkodtató film. Fenntartja a figyelmet és nagy mondanivalója van! A látványvilága gazdag és lenyűgöző.

2015.02.23 Belle

Gyönyörű látvány, elgondolkodtató történet. Érdemes megnézni.

2015.02.23 FEZS

Az egyik kedvenc filmem! A látvány lenyűgöző, a történet pedig izgalmas, fordulatos és elgondolkodtató. Nem csoda, hogy a moziban, a film vége után 5 percig senki sem mozdult meg...

2015.02.13 LAlexa23

Gyönyörű film, csodálatos látványvilág :), igazán tartalmas, elgondolkodtató film. Csak ajánlani tudom!

2015.02.05 tonic85

Elgondolkodtató film, gyönyörű tájak, nem egy szokványos történet. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2015.01.22 Dorika94

3D-ben láttam, és fantasztikus! A vallásos háttér (már ha egyáltalán, és egyébként is...) nélkül is teljesen élvezhető, gyönyörű, az eleje olyan mint egy természetfilm. Pi narrációja és magyarázatai tényleg sántítanak, már-már mesterkéltnek hatnak, d... Több