Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Pókerarcok
 
iq.csabi   2018. 11. 09.

legújabb vélemény

Rendkívül jó krimi! Aki szereti a pókert, annak azért is tetszeni fog, de aki nem annak is érdekes és jó film lehet.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Az egyik legjobb pókeres film nem csak pókereseknek! Megfogott ez a különleges atmoszféra és az,hogy akárcsak a filmbeli karakter én is egy javíthatatlan álmodozó vagyok és egy ilyen film mindig kellemes érzéseket kelt bennem. Eszembe juttatja milyen nagyszerű dolog a siker és itt nem feltétlenül a pókerre gondolok mert ez az élet minden területére jellemző. 10/9


 
pisti18   2015. 03. 01.

A pókeres kultfilm, mely a mai fiatal profik egyik fő inspirálója volt annó. Szerintem zseniális mozi, mindenkinek csak ajánlani tudom. 10/10

 
Vitya   2015. 05. 03.

Ez a közel 20 éves film, még mindig ott van! Ma is nézhető időtálló film csupa jó színésszel. Izgalmas dráma, érdemes megnézni, a színészek alakítása meggyőző!

 
Riot   2016. 01. 21.

Ez egy teljesen jó film, csodálom, hogy eddig nem is tudtam róla. Edward Norton és Matt Damon alakítása is említésre méltó. Azt hinné az ember, hogy nem lehet sokat kihozni egy zsugás filmből, de ez nem igaz. A film minden tekintetben rendben van. Izgalmas, tele van váratlan fordulatokkal és poénokkal. Csak ajánlani tudom!

Matt Damon
Matt Damon
Matt Damon
Edward Norton
Matt Damon

A film összbevétele 22 905 674 dollár volt (imdb.com).

 

Edward Norton többször is elrugaszkodott az eredeti szövegkönyvtől, és inkább improvizált.

(ps)
 

A forgatókönyv szerint Féreg dohányos, de Edward Norton nem volt hajlandó cigarettázni.

(ps)
 

Howard Stern egyik interjújában elhangzottak szerint a film története Norm MacDonald életén alapul.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.