Ponyvaregény

Pulp Fiction

2025.07.26 Ben.Bo.o

Klasszikus

Egyszer mindenkinek meg kell néznie ezt a filmet. Egyedi.

2015.10.30 FilmesPéter

Hát Tarantino mesterműve ez a film. Azóta is csak zseniális filemket csinál, de ez... minden megvan benne. Óriási dumák, párbeszédek, monológok, több szálon futó cselekmények, sztorik, véres abszurd jelenetek, fekete humor, remek színészi gárda... az egyik legjobb film.

2015.03.28 fazsuzso

A valaha készült legdúrvább gengszterfilm, mely feketehumorban, különc furcsaságokban és emlékezetes dialógusokban bővelkedik. Az összefüggésekre csak a végén derül fény.

2016.04.21 DrPepper11111

Instant klasszikus. Mindenkinek kötelező. Az film összes mondata idézhető.

2016.11.23 Szőr SzereLő

Csak a 40edik helyen? Ez komoly? Nem értem az embereket. Top 10 be nálam örökre.

2016.04.18 Kata

Rengeteg jót hallottam erről a filmről és ezek be is igazolódtak. A történetvezetés novella szerűsége és hogy a végén minden szál összeért az igazán lenyűgöző volt. Ezen felül rengeteg kiváló zenei betét teszi még érdekessebbé az amúgy sem unalmas filmet.

2018.03.19 silverkesh

Bevallom őszintén, az első alkalom amikor megnéztem, 30 perc után elegem lett belőle, aztán megnéztem és végülis nem rossz a film, beteg sztori, jó színészek.

2016.01.05 [email protected]

Igazi filmklasszikus egyedi és különleges hangulattal karakteres színészekkel. Legalább egyszer érdemes megnézni. Kemény drámai szókimondó film, Egy perce sem unalmas.

2016.04.25 Macko

Érdekes film Tarantinotól. A sztorija összetett, a színészek alakítása profi. Meggyőzően és hitelesen adják elő a sztorit, igazán beleéli magát a filmbe a néző. Nem sablonos, különleges film.

2016.07.28 byebyepuppy

Ez a film egyszerűen a gengszter filmek királya! Quantin Tarantino legjobb filmje, és talán John Travolta legjobb filmje is. Jó színészek, egy életre megjegyezhető dialogusok, és izgalom a köbön.

2016.02.09 Krisztian

Nagyon beteg film, de hát mit vár az ember egy Tarantino alkotástól. :D Egy teljesen más műfajt mutatott be talán ezzel a darabbal, nagy rajongója vagyok Tarantino-nak, ajánlom is ezt a filmet.

2015.05.21 Kriszta

Ezzel a filmmel kapcsolatban először az jutott eszembe, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy a '80-as éveke elején születtem, így tinédzser korom meghatározó filmjei közé tartozhatott pl a Ponyvaregéby is (bár hozzáteszem, nem azóta nem ez a kedvenc T... Több

2015.04.24 gaboca1981

ez még az a tarantino,akit szerettem :) sajnos az utóbbi pár filmje nemhogy ezt a szintet,de még a béka s*ggét sem éri el.. az összes karakter hihetetlen jól össze van rakva,pedig pár szinészt nem szeretek annyira,de itt valami hihetetlen jók :))

2015.02.10 James Pond

Csak végig kell olvasni a stáblistát és nincs miről beszélni. 2 - 3 évenként újra nézem és mindig jól szórakozom.