A Kill Bill után a második kedvencem Tarantino-tól! Kifejezetten tetszik ahogy keverednek az idősíkok! Így igazán megdolgozza az agyunkat! Kicsit bugyuta is, de ez a zsenialítással jár talán! Szerintem ez tipikusan olyan film, amit valaki vagy szeret, vagy utál!
Ezt a filmet megnézni olyan, mint gulyás levest enni egy magyarnak legalább egyszer az életben. Kötelező. Eredeti, különleges, utánozhatatlan. A szereposztás briliáns, a zene fenomenális, Tarantino pedig Tarantino. Ikonikus film.
Ez a film nekem nem igazán tetszett. A színészek ügyesek, de a Tarantino-filmek eleve nem jönnek be. Mint, ahogy ez sem.
Egy rendkívül eredeti és felejthetetlen film. Ami magával ragadt, egyből, ahogy a film elkezdődött, az a Tarantino védjegyeként alkalmazott párbeszéd, amely Tarantino egyik fontos erőssége.
Igazi klasszikus, remek karakterekkel, beteg, fekete humorral és remek zenékkel. A forgatókönyv pedig egyszerűen zseniális.
A Pulp Fictiont minden idők talán legjobb és legsötétebb humorú komédiája, de bizonyos mértékben több is ettől. Tarantino remekül tartotta kézben a párhuzamos történetszálak, és az időben ugrálva végül koherens egésszé gyúrta össze a filmjét. Ha néhá... Több
Egyszerűen szuper! Humoros, és csak ajánlani tudom. Tarantino nem tud rossz filmet rendezni és még ő is szerepel a filmbem :)
Nagyon jó film. A rendező néhány további filmje gyenge. Nem az egyetlen rendező, aki nem tudja zsinórban megismételni a sikerét.
Minden idők talán legjobb és legsötétebb vígjátéka ez a film! Klasszikus darab, van egyáltalán ember, aki ne látta volna?