Ponyvaregény

Pulp Fiction

2019.01.10 Let it happen

A Kill Bill után a második kedvencem Tarantino-tól! Kifejezetten tetszik ahogy keverednek az idősíkok! Így igazán megdolgozza az agyunkat! Kicsit bugyuta is, de ez a zsenialítással jár talán! Szerintem ez tipikusan olyan film, amit valaki vagy szeret, vagy utál!

2015.05.23 Maszat

Ezt a filmet megnézni olyan, mint gulyás levest enni egy magyarnak legalább egyszer az életben. Kötelező. Eredeti, különleges, utánozhatatlan. A szereposztás briliáns, a zene fenomenális, Tarantino pedig Tarantino. Ikonikus film.

2022.04.26 Lovas János

Mit mondjak?

Ez a film nekem nem igazán tetszett. A színészek ügyesek, de a Tarantino-filmek eleve nem jönnek be. Mint, ahogy ez sem.

2018.08.30 Barnabii44

Alapmű.

2016.07.06 online91

Egy rendkívül eredeti és felejthetetlen film. Ami magával ragadt, egyből, ahogy a film elkezdődött, az a Tarantino védjegyeként alkalmazott párbeszéd, amely Tarantino egyik fontos erőssége.

2015.03.09 kisslaszlo2

Igazi klasszikus, remek karakterekkel, beteg, fekete humorral és remek zenékkel. A forgatókönyv pedig egyszerűen zseniális.

2015.01.28 Timcsa

16 éves korom óta a kedvenc filmem!Nagyszerű színészekkel! Izgalmas és humoros film,rengetegszer megnéztük már,megunhatatlan kategória!

2015.04.16 MrBlond

A Pulp Fictiont minden idők talán legjobb és legsötétebb humorú komédiája, de bizonyos mértékben több is ettől. Tarantino remekül tartotta kézben a párhuzamos történetszálak, és az időben ugrálva végül koherens egésszé gyúrta össze a filmjét. Ha néhá... Több

2021.01.22 KatalinGulyas1982

Szerintem túlértékelt film.

2015.02.10 Geezaa911

Egyszerűen szuper! Humoros, és csak ajánlani tudom. Tarantino nem tud rossz filmet rendezni és még ő is szerepel a filmbem :)

2021.02.26 László Kakuk

Nagyon jó film. A rendező néhány további filmje gyenge. Nem az egyetlen rendező, aki nem tudja zsinórban megismételni a sikerét.

2015.01.26 M. Natalia

Tele kritikával és humorral

2015.02.15 laszlototh

Minden idők talán legjobb és legsötétebb vígjátéka ez a film! Klasszikus darab, van egyáltalán ember, aki ne látta volna?

2018.08.22 ipszilon

Ez jellegzetesen az a film, amit mindenki imád és kultfilmnek vél, de sosem fogom megérteni, hogy mégis miért. Szerintem iszonyat unalmas és csapongó, Tarantinonak ezerszer jobb filmjei is vannak ennél.