Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
49
Képek
19
Videók

Vélemények: T2: Trainspotting (2017)

 
Danny99   2020. 05. 19.

legújabb vélemény

0
Felszállás a nosztalgiavonatra

20 évvel az első rész után megérkezett a kultikus Trainspotting folytatása. Edinburgh legnagyobb suttyói visszatértek, és még mindig elcseszett az életük. A film alapja már 2002-ben elkészült, amikor Irvine Welsh kiadta a Porno című könyvét, ami az a... teljes kritika»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 01.

1
A folytatás mindig gyengébbre sikerül, mit az első rész. Vagy mégsem?

Elátkozott közhely, miszerint a folytatás mindig gyengébbre sikerül, mit az első rész, még akkor is, ha vannak üdítő kivételek. A T2: Trainspotting jobb lenne mint elődje? Nem, de ezt már akkor tudtok, amikor kijöttek az első trailerek, arról nem is ... teljes kritika»


 
Deku   2017. 11. 20.

0

Természetesen bevallom, hogy kissé elfogult voltam ezzel a filmmel mert kedves barátom ajánlásra kaptam.Tele volt szerethető, okos és jól működő karakterrel akiket remek színészeknek adtak a kezeik közé.

 
dailyfilmsan   2018. 09. 20.

0

Az első résznél lényegesen jobb. Megtartotta az első filmhez hasonló kameramozgást és a képi effekteket és beállításokat . Nem a drog és a drogozás a fő téma inkább a módszer ahogyan meg lehet szabadulni ettől. Visszajátszanak a régmúlt emlékei és a ... több»

 
GedyPapa   2017. 08. 13.

0

Nyomban az első rész után megnézve nagyon gyenge, tehát velem nem jártak jól, hiszen azonnal összehasonlítottam a két filmet. A karakterek se annyira húzósak és nagyon nagyon egysíkú maga a sztori is, ennyiért hiba volt feléleszteni a Trainspottingot.

 
Syracuse   2019. 11. 09.

0

Nem egyszer meg nem kétszer láttam a Trainspotting című kultfilmet. Ugyanakkor be kell valljam, elég rég láttam utoljára ahhoz, hogy a legapróbb részletekbe is bele tudjak kötni a második rész kapcsán. Természetesen nincs olyan jó, mint az első rész,... több»

 
Nathan03   2017. 03. 06.

0

Ugyan az első részt nem tudta felülmúlni, ennek ellenére abszolút jó kis film meg van a maga hangulata ami nagyon jó szórakoztatja a közönséget. De még is valami hiányzik belőle.

 
NorbiP   2017. 03. 12.

0

A film énszerintem gyakorlatilag ugyanaz mint az első, csak drogok nélkül. Ezt nem tartom rossznak, sőt kifejezetten jónak. Akinek az első tetszett, annak ez is fog szerintem.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 23.

0

Az első rész nagyon ütős lett, sajnos a második rész hozzá képest kissé unalmas lett. Bár rengeteg vicces , néhol azért elég komoly jelenetek vannak benne, mégsem ugyanazt a hatást éreztem mint az első résznél. De mégis azt mondom aki az első részt látta az nézze meg ezt is.

 
jake_green Nézhetetlen  2017. 06. 18.

0

Ha tetszett az elso ne nezd meg! Katasztrofa, nincs story csak nosztalgia amit az elso film felepitett...de semmi egyedi :/ sajnalom nagyon! :(

 
szanko   2017. 07. 04.

0

Nem rossz film, de igazából egy kicsit többet vártam. Szinte a múltból építkezik minden. Nosztalgiázni jó volt, de sok újat nem hozott. Ismét együtt volt a csapat és kb ennyi.

 
Fagus   2017. 06. 20.

0

Előrebocsátva, valószínűleg láttam, de nem emlékszem az eredeti filmre. A film hangulata nagyon tetszett. A történet kissé lassan épül de a színészek nagyon jót alakítanak.

 
Dama   2017. 08. 05.

0

A filmnek elképesztő nosztalgia faktora van. És bár nekem az első rész annyira nagyon nem tetszett, így a folytatással együtt kicsit jobban tudom értékelni. Sokat merít az előzményből, de szerintem nem válik kárára. Hozza az t a jó 4/5-ös színvonalat. * - Válaszd az életet! (haaattttalmas ! )

 
MiAzAki   2017. 03. 05.

0

Imádtam az első részt, hatalmas kultuszfilm, és időnként le is veszem a polcról, hogy újranézzem. Lehet, hogy emiatt, de nekem nagyon jó volt újra látni a bandát. Ha sok újat nem is tartogatott, a nosztalgiát sikerült kimaxolnia nálam, és nekem ennyi bőven elég is volt. Az első rész öt pontos, ez inkább egy erős négyes.

 
csenge   2017. 03. 04.

0

Azt nem mondom, hogy a csapat a régi fényében tündököl, de azt azért nem lehet elvitatni, hogy ez a folytatás megéri a pénzét. Danny Boyle még mindig tudja, hogyan szólítsa meg az első rész rajongóit, és ameddig ez így van, nem lehet okunk panaszra.

 
qwertz   2017. 03. 03.

0

Minden pozitívuma és a nosztalgia ellenére én egy kicsit üresnek éreztem ezt a folytatást, mondom ezt úgy, hogy óriási kedvencem volt az első rész. Jó ez, jó ez, de már nem ugyanaz, ha értitek, mire gondolok.

 
papaja   2017. 03. 02.

0

Számomra csalódás volt a film, talán ha nem kellett volna húsz évet várni rá... Egyszerűen csak többre számítottam, mint amit végül kaptam...