Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
91%

A szökés (2005)

Prison Break
Filmadatlap
 
96
Szereplők
13
Vélemények
40
Képek
2
Videók
A szökés
 
DragonEye025   2020. 04. 15.

legújabb vélemény

A szökés

Az első évadot nagyon szerettem, a 2. és 3. is még jó volt, de aztán már túlbonyolított lett, értelmetlen zagyvaságokkal. Még bele-bele néztem, aztán végét követtem még, szurkoltam, hogy a főhős életben maradjon, kicsit megdöbbentő is volt. Vélemény: átlagosnál kicsit jobb, de 4 csillagot nem éri el.

 
indingo   2017. 04. 16.

Az első két rész elég jóra sikeredett. Volt benne feszültség és izgalom. Egy bajom van, hogy annyira rég volt már, hogy sok mindenre már nem emlékszem és nincs kapacitásom újranézni.


 
Deku   2017. 08. 22.

Szerintem az alap Prison Break sorozat igazán méltó folytatást kapott, tele ismét csavarokkal és a jól megszokott marcona de kedvelhető karaktereinkkel. Nagyszerű lett.

 
GedyPapa   2017. 09. 14.

Nagyon sok kritikát olvastam a sorozatról, hogy így elcsépelt, úgy kiszámítható. Azonban számomra visszahozta az eredeti "Szökés" életérzést és egészséges izgalmat, amit annak idején éreztem minden egyes résznél. Így már megérte elkészíteni.

 
TomÁcs   2018. 08. 08.

Remek kis sorozat volt. Nagyon akciódús, sok minden történt benne és jók voltak a karakterek. Sok kedvelhető figurával.

 
VvV   2018. 11. 09.

Remek elgondoláson alapszik a történet. Sok minden történt benne, a részek tartalmasak voltak és jók és sokfélék a karakterek.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Olyan érzése van az embernek, hogy el se telt az a jó pár év. Azon kevés folytatások közé tartozik, ami valóban jó lett. A színészek kicsit megöregedtek, de egy pörgős, akciódús és csavarokkal teli pár részt hoztak össze.

Galéria (40)

Videók (2)

 

A sorozatban lévő karakterek közül (17) , csupán kettőt nem tartoztattak le a sorozatban.

(Norbi)
 

Wentworth Miller tetoválását a sminkesek 4 és fél órán át csinálták.

(Norbi)
 

13 országban tiltották be ezt a sorozatot, állítólag ezért mert azt hitték, hogy ez egy oktatási tanfolyam is lehet a börtönben ülőknek.

(Norbi)
 

A sorozat első előzetesét 2016. május 16-án hozta nyilvánosságra a 20th Century Fox Television.

(hp )
 

Wentworth Miller és Dominic Purcell 2016. január 15-én jelentették be, hogy visszatérnek A szökés ötödik szezonjára.

(hp )
 

2016. június 1-én Dominic Purcell kis híján életét vesztette a marokkói forgatáson, amikor egy vascső a fejére esett. A színész fejsérülést szenvedett és betörött az orra. Ekkor repülővel azonnal Marrakeshbe szállították, ahol ellátták a sérüléseit. A baleset végül nem okozott csúszást a forgatás menetében.

(hp )
 

A sorozat forgatása 2016. április 7-én kezdődött meg Vancouverben és július 11-én ért véget. A két főszereplő, Wentworth Miller és Dominic Purcell alig pár héttel korábban fejezte be A holnap legendái forgatási munkálatait.

(hp )
 

A sorozatot vegyesen fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon jelenleg 52 százalékon áll (2017. április)

(hp )