Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90

A szökés (2005)

Prison Break
Filmadatlap
 
96
Szereplők
12
Vélemények
40
Képek
2
Videók
A szökés
 
indingo   2017. 04. 16.

Az első két rész elég jóra sikeredett. Volt benne feszültség és izgalom. Egy bajom van, hogy annyira rég volt már, hogy sok mindenre már nem emlékszem és nincs kapacitásom újranézni.

 
Deku   2017. 08. 22.

Szerintem az alap Prison Break sorozat igazán méltó folytatást kapott, tele ismét csavarokkal és a jól megszokott marcona de kedvelhető karaktereinkkel. Nagyszerű lett.


 
GedyPapa   2017. 09. 14.

Nagyon sok kritikát olvastam a sorozatról, hogy így elcsépelt, úgy kiszámítható. Azonban számomra visszahozta az eredeti "Szökés" életérzést és egészséges izgalmat, amit annak idején éreztem minden egyes résznél. Így már megérte elkészíteni.

 
TomÁcs   2018. 08. 08.

Remek kis sorozat volt. Nagyon akciódús, sok minden történt benne és jók voltak a karakterek. Sok kedvelhető figurával.

 
VvV   2018. 11. 09.

Remek elgondoláson alapszik a történet. Sok minden történt benne, a részek tartalmasak voltak és jók és sokfélék a karakterek.

 

A sorozatban lévő karakterek közül (17) , csupán kettőt nem tartoztattak le a sorozatban.

(Norbi)
 

Wentworth Miller tetoválását a sminkesek 4 és fél órán át csinálták.

(Norbi)
 

13 országban tiltották be ezt a sorozatot, állítólag ezért mert azt hitték, hogy ez egy oktatási tanfolyam is lehet a börtönben ülőknek.

(Norbi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.