Nagyon eredeti, klasszikus film. Horror kategóriában a TOP 10-ben van egyedi , feszültséget keltő hangulatával azt a hatást váltja ki, amit vártam is tőle.
Én nagyon szeretem a horro filmeket,de még olyan igazán ijesztőt nem láttam.Látványban és élvezetben ez sem volt rossz,de annyira nem nyerte el a tetszésem.Bár a füdőkádas szurkálgatás nem mindennapi dolog.
Hitchcock talán legjobb filmje. Végig fokozódó feszültség, rémítő befejezés, Anthony Perkins csodálatos játéka. Ha nem lett volna a Psycho, ma nem lenne horror. A mai horrorokban megszokott sok vértől fröcsögő jelenet nélkül is borzongató.
Hitchcock filmjei közül az egyik nagy kedvencem a Psycho, melyet nemcsak láttam, hanem az alapjául szolgáló könyvet is elolvastam. A filmbéli hanghatások, zenék olyan feszültséget közvetítenek, melyre mai filmek is ritkán képesek.
Hitchcock méltán leghíresebb filmje. Hatalmas alakítás, profi rendezés. Nagyon elvont, utánozhatatlan hangulatú film, ami egy különleges rettegést kiváltó atmoszférát teremt.
Hitchcock az Hitchcock. Már az ő neve is garancia a sikerre, nem véletlenül. A Psycho című film ilyen sok év távlatából is a műfaj egyik legjobbja, ha nem A Legjobb-ja. A filmtörténet legjobb rendezésének vélem, emellett pedig a színészi játék is kiemelkedő.
Hitchcock:Psycho című filmjére akarva sem tudnék rosszat mondani, ugyanis a filmtörténet egyik legtökéletesebb, legjobban összetett és megkomponált alkotásának tartom.
A mai thrillerek után, kicsit félve ültem le, vajon milyen lesz ez a 60-as évekbeli film, de egyben nagyon sokat is vártam tőle. Megnéztem és ez a film egyszerűen zseniális! Profi kamerakezelések, és a végén a csavar. Óriási film.
Alfred Hitchcock filmjei közül nekem az egyik nagy kedvencem. Be kell valjjam, nemrég láttam először, de nagyon megfogott. Még mai szemmel is hátborzongató volt.
Örök kedvencem, amelyet méltán neveznek sokak a műfaj legjobbjának. A Psycho a maga kategóriájának királya. Nem csupán saját korának remeke, hanem a mai filmek között is stabilan megállja a helyét elképesztő feszültséget teremtve nézőjében.
A legjobb thrillerek között vana fgilm. Klasszikus alapdarab, időtálló, ma is megállja a helyét. Hitchcock stílusa és a film hangulata utánozhatatlan.
A Psycho még ennyi év távlatából is az egyik legjobb és legelismertebb film a filmtörténetben. Sok mai horrornál ezerszer félelmetesebb tud lenni őgy, hogy egy csepp vért sem mutat a kamera.