Remek film Hitchcocktól. Már régóta szerettem volna megnézni, mikor végre láttam. Nem csalódtam, ez a film igazi klasszikus. Nem hiába a sok elhíresült jelenet.
Lassú folyású, de mégis mélyen szántó pszichohorror, abból a fajtából, amiről nem is akarjuk tudni, h létezik. Amíg az emberre nincs rossz hatással, addig sztem egy kifejezetten jó film, de akik fogékonyak az ilyen mentális betegségekre, azoknak rossz táptalaj is lehet...
Nem véletlenül nevezik Hitchcock legjobb filmjének a Psycho-t. Lenyűgöző és hátborzongató alakítás Anthony Perkins-től, és egy csoda a rendezőtől.
Lehet klasszikus, legendás és a többi, viszont én csak mai szemmel tudom nézni, így pedig számomra csak egy jó film, amit egyszer láttam és kész.
Nagyon tetszik! A kamera mozgás hányingerkeltő! Nem érdemelne meg egy csillagot sem, de azért egyet adok rá!
Alfred Hitchcock megkerülhetetlen figura Hollywood történetében. Egyedi látásmódja, rendezése, kamera kezelése, mind-mind forradalmiak voltak, hatottak a mai filmezésre. Az őrült angol zseni nem kis filmeket tett le az asztalra az 50-es években, mint... Teljes kritika
Ami nagyon tetszik - és talán azóta nem is született ilyen alkotás - hogy ha semmi extra nem történik a filmben, akkor is érezni a feszültséget, azt a különleges hangulatot, amitől igazán egyedülálló lesz a film.
Nagyon hatásos egy thriller, bárhányszor megtudom nézni, nagyon egyedi a hangulata, noha nem tett jót neki az idő vasfoga, de még így is élvezhető.
A mai horrorokban megszokott sok vértől fröcsögő jelenet nélkül is borzongató. Hitchcock talán legjobb filmje. Kiváló alkotás, ajánlom bátran mindenkinek. Ötös!!!
A napokban megnéztem a Psycho-t és azt kell, hogy mondjam, ez a film, bár nem mai darab, mégis abszolút megállja a helyét korunkban is. Több feszültség, izgalom van benne, mint egy-egy mai darabban.
Nagyon összetett film, sajnálom, hogy csak most sikerült megtekintenem. A feszültség végig ott van. Hitchcock mester újabb zseniális darabja. A zuhanyzós jelenetet pedig már számtalan film feldolgozta, nem véletlenül.