55% 39 szavazat
Magasfeszültség

Magasfeszültség

Pulse
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

David Rockland Los Angelesbe utazik, hogy az apjával és mostohaanyjával töltse a vakációt. Azonban a különleges, magasfeszültségű áram, ami rettegésben tartja a családot, veszélybe sodorja az életét.

(dulkap)

Rendező: Paul Golding
Író: Paul Golding
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1988.03.01.
Roxanne Hart
 
2020.08.20 Kóborló

legújabb vélemény

Vigyázz, magasfeszültségű áram!

Rengeteg mindent halottam már erről a filmről, de ezidáig sajnos még nem volt szerencsém hozzá, viszont a napokban pótoltam eme elmaradásomat. Egy valós félelemérzetemet kezdte ki, méghozzá az áramtól való félelmemet. Tehát mondhatnám, hogy igencsak ... Teljes kritika

2
 
2014.11.20 MiAzAki

Inkább ötletesnek mondanám, semmint félelmetesnek. A Sci-fi és a horror ötvözése nekem mindig is bejött, és ennek a filmnek az egyik gyengéje inkább az, hogy kikezdte az idő vasfoga, illetve, hogy az alakítások sem egy eget rengetőek. Szerintem egész jó volt.

0
 
2019.07.09 gerda

Nagyon kreatív megoldásokat láttam, viszont a hangulata eléggé ratyi. Nem tudnám megmondani hányszor mosolyodtam el olyan jeleneteken, ami inkább félelmetes kellett volna, hogy legyen. Nem kifogás, hogy ez egy régi, mivel rengeteg sokkal régebbi horroron még mindig tud lúdbőrözni az ember.

0

A film összbevétele 40 397 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmbéli David szerepére Joey Lawrence gyerekszínészt választották. A színész szülei felkeresték a film rendezőjét azzal a kéréssel, hogy a David szomszédját alakító Stevie szerepét a másik gyermekük, Matthew Lawrence alakítsa. Minderre rá is bólintott a rendező.Szerző: Kóborló

#2
 

A filmbéli Bill szerepére meghallgatták David Morse-t és Tommy Lee Jonest is.Szerző: Kóborló

#3
 

A film játékideje a végső vágás előtt közel kétórás volt.Szerző: Kóborló

#4
 

A film címét a forgatás alatt többször is megváltoztatták.Szerző: Kóborló

#5