Volt már jobb is. Szerencsére annyira azért nem volt rossz, mint elsőnek tűnhet a kommentemből azonban fel se tudom magasztalni. Erősen hoz egy közepes szintet, ami egyszeri alkalomra bőven elég azonban arra, hogy később is emlegessük édes kevés.
Jack Nicholson zseniálisat alakított a filmben, mint ahogyan azt elvárhatjuk tőle. A film viszont ennek ellenére sem nyerte el a tetszésem, persze még így is lényegesen jobb, a mostani horror filmeknél. Talán velem van a baj, mert annyira nem szerete... Több
EGY régi és nagyon jó film lett szerintem nem hiába lett világszerte híres.A 4 órás játékidő elegánsoknak tűnik, de higgyétek el, hogy hamar elmegy ez az idő. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Stephen King klasszikusa Stanley Kubrick rendezésében, Jack Nicholson főszereplésével. Jack félelmetes, a filmet jelölték a legjobb horror film címre. Mindenkinek ajánlom, nem csak a horror rajongóknak.
Jack Nicholson színészzsenije itt is épp annyira, ha nem jobban mutatkozik meg, mint a Száll a kakukkban. Ahogy Jack, a családapa szép lassan átfordul Jack, a pszichopatába, azt külön élmény és élvezet nézni. Nem mellesleg Kubrick rendezése finom fok... Több
Stephen King fantasztikusta alakotott, mint mindig, amit a rendező tökéletesen felvitt a vászonra is, bátran ajánlom mindenkinek.
Lassan indul a film, folyamatosan bontakozik ki. Jack Nicholson jó, viszont Shelley Duvall alakítása már nem az igazi. Nem igazán jött át nekem, hogy ők egy család lennének, olyan furcsán viselkedik. Amúgy érdemes megnézni egyszer.
Stephen Kingtől senki se vár kevesebbet, így ez a film is megnyerő volt, de azért nem a legjobb. A Halálsoron vagy a Remény rabjai felülmúlja, de azért nem F kategóriás film közelről se. Jack Nicholson fantasztikusat alakít benne, ilyen jól talán még egyik filmjében sem láttam játszani, már csak ezért is érdemes megnézni.
Na, amilyen jó a könyv, olyan nagy csalódás volt a film! Lehet, hogy a könyv olvasása nélkül jó lett volna, de így nem!
A filmtől többet vártam, a 97-es sorozat sokkal inkább visszaadta számomra a regény stílusát.