A 90-es években vagy 5-ször néztem meg VHS-en. Megunhatatlan volt. Pár éve ismét megnéztem. Nagyszerű film. 9/10
Jackie Chan egyik legjobb és leglátványosabb akciófilmje. Amit akkoriban bemutatott, és mindezt kaszkadőrök nélkül, sokszor megsérülve, az bizony megsüvegelendő. Ajánlott film.
Jackie Chan talán leghíresebb akció-szériáját indította útjára az 1985-ben, saját maga által rendezett Rendőrsztorival, melynek főszerepét is a harcművész ikon játszotta el. A történet egy tipikus "rendőrsztori", egy nem éppen terv szerint elsülő nyi... Több
Az ötödik csillag már csak hab a tortán. Jackie Chan egyik kedvencem (mélységesen tisztelem a világhoz, az élethez való hozzáállását és ami még fontosabb, az alázatát). A Rendőrsztori pedig amolyan gyerekkori kedvencem, amikor még kalózkazin lehetett... Több
A 80as évek kínai filmgyártásának csúcsa. Jackie Chan kaszkadőr nélküli mutatványai legendává tették és így több, mint 30 év után se lehet a mai akciófilmek koreográfiájához hasonlítani.
Nagyon szeretem, majdnem annyira, mint a Részeges karatemestert. Erős kezdés és egy hihetetlen jó akciójelenettel zárul. Minden ami közte van, nagyszerű. Talán a poénok lehetnek néhány embernek ízléstelenek.
Jó a sztori, elgondolkodtató, olykor vicces, izgalmas, megvan benne minden, ami kell. Nagyon izgalmas film és egyben látványos is, fantasztikus történettel. Nekem tetszett csak ajánlani tudom.