A bosszú

Revenge

2025.07.20 Syracuse

Nem fogja megváltani a világot, néhol vannak benne logikátlanságok, meg a rossz értelemben vett "wtf" pillanatok, de szórakoztató.

2019.04.28 petraszab

Én jobbra számítottam. Gagyi volt a csaj szaladgálása, meg persze mindenkinél okosabb és agyafúrtabb.

2024.02.05 Farkasember37

Van, amikor a nőnek van igaza :)

Kik vagyunk mi, hogy eldöntsük, mit élhet túl egy ember vagy egy nő? :) Sokan azon akadnak fenn, mint amin a nő is, hogy felnyársalta egy kiálló kabátakasztó. :D Pont nem ért létfontosságú szerveket, a sors elrendeltetett, a bosszú eszközévé vált, mint főnixmadár, feltámadt. :) Sokan nem hisznek abban, amiben én, hogy megmenekülhet az ember, ha Isten úgy akarja. :) Védő angyalok „fogják” meg az embert, vagy ügyesen igazítják a környező tárgyakat, amit szinte lehetetlen észrevenni, mivel láthatatlanok, és sokan úgy vannak vele, amit nem látnak, abban nem hisznek. :D Valószínűleg a rendező is hitt ebben. :) Sok férfi amúgy megérdemelné azt, hogy visszakapja, amit a környezetükben élő nőknek okozott, csak eszköznek használták őket, a saját önző vágyaik kielégítésére. Akiben nincs könyörület, nem érdemel könyörületet, tehát megint csak oda jutottunk, hogy mindenki olyan ember lesz, amilyen akar, ahogyan dönt. :) Természetesen következményekkel jár minden tettünk. :) Jó tanulság ez a film. :) Viselkedjünk emberségesen, ha azt akarjuk, hogy szerethető, megbecsült emberek legyünk mindenki számára, akik szintén nem csak magukkal vannak elfoglalva. :)

2018.09.28 stomachh

Nem is tudom. Egyreszt a sztori gagyi, a jelenetek valosaghusege sokszor nevetseges. De megis. Az egesz valahogy jora, szorakoztatora sikerult.

2018.06.07 D. Shaday

Iszonyú erős atmoszférája és stílusa van. A történetben semmi eredeti nincs, mégis letaglózó erejű alkotás

2018.05.31 ionlywearblack

A trailerből megmondom őszintén semmi nem maradt meg, egyedül a kivételes helyszíne a filmnek. Mégis rászántam magam a filmre. Sajnos az alaptörténet szinte minden filmes klisét magára húz, amit csak tud. A történet egyszerű, mint a faék mégis működi... Több

2018.05.11 pepetherock

Ennél jobb rendezői bemutatkozásról álmodni sem lehetne jobbat. Coralie Fargeat rögtön feltett egy igen magas lécet ezzel a kőkemény bosszúfilmmel. Szép munka, kíváncsian várom a direktor következő filmjét.

2018.05.13 feri1

Nem semmi film, láttam trailert, kb megvolt, mire kell számítanom, de még jobban meglepődtem, mint hittem. Erős, brutális, mocskosul jó atmoszférával, egyszerűen beszippantott, és nem is ereszett a játékidő végéig. Eddig nálam az év megleletpése.

2018.03.23 Alphik

Azt hiszem, a Fraciák azért mindig is értettek az akciózáshoz. Ez a film nekem mindent megadott ezen a téren. Igaz, így sem lett egy emlékezetes alkotás, mivel kissé lapos a történet, annak ellenére is, hogy annyi minden történik egyszerre, hogy csak kapkodtam a fejem.

2018.09.14 Maestro

Nagyon gyenge .

2018.04.23 TPetty

Nagyon elszánt film. Alapból jól néz ki, ahogy akcióznak a kaliforniai sivatagban, brutális és fantáziadús. Bár talán az alakítások egy kicsit teátrálisra sikeredtek, eléggé behozz a nyolcvanas évek hangulatát, de nálam ez nem különösebben volt zavar... Több

2018.09.10 driverbiro

Gyenge történet, hiteltelen, teljesen gagyi. A csaj zuhan 30 métert, felnyársalja egy fa, elfolyik vagy 10 liter vére és gyakorlatilag semmi baja. Jujj...