Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69
Filmadatlap
 
77
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
Videók
 
indingo   2017. 05. 03.

legújabb vélemény

Az alapsztori a nagy áramszünettel tetszett, ezért is kezdtem el nézni. Maga a sorozat nem fogott meg, annyit totojáztak benne a szereplők, hogy már idegesítő volt és számos logikai baki is volt benne.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

Nagyon ígéretesnek tűnik a tartalomból ítélve, de egyáltalán nem az, semmi értelme az egésznek, áramszünet katasztrófa? Akkor mi lett volna velük a középkorban? hah? Nem tudom, hogyan lehet ilyet forgatni...szégyen film.


 
Kedves   2015. 03. 22.

Érdekes alapötlet, szép látvány, de egy idő után ellaposodik és érdektelenné válik. Kár érte. Nagy reményekkel kezdtem bele, de végül csalódnom kellett.

 
cygnet   2016. 04. 15.

Mestermunka

Ezt a sorozatot nem szabad felszínesen nézni. Ez egy valódi mestermunka olyan zsenik kezéből mint Erik Kripke, J.J. Abrams. Párját ritkítóan jó, egy valódi igazgyöngy és éppen ezért az egyik legjobb TV-sorozat a világon, de csakis az igényes, értő és empatikus, érzelmi intelligenciával és beleérző képességgel rendelkezők számára. Sajnos éppen ezért rangján alul kezelik. A miértre gyakorlatilag a sorozatból meríthetünk választ. Az értők és Revolution kedvelők aránya úgy aránylik a többiekhez , mint Willoughby összlakossága a sorozat főhőseihez, és az őket támogatókhoz. Aki látta a sorozatot az tudja, hogy ez miért is elég nagy probléma. Egy 1-10 skálán nálam a Revolution egyértelműen 10-es, mert nem csak szórakoztat, de képes hatni, elgondolkodtatni, inspirálni. Youtube rajongói videók és számos munka született a sorozatot követően: https://www.fanfiction.net/tv/Revolution/ http://archiveofourown.org/tags/Revolution%20(TV)/works Mindazoknak csak ajánlani tudom akik nem idegenkednek a sci-fi sorozatoktól, valamint hajlandóak egy kicsit gondolkodni is és félretenni a hirtelen felindulásból alkotott első benyomás kapcsán felmerülő előítéletüket és hagyják, hogy a sorozat hasson, eljusson a tudatukig, mernek egy kis kirándulást tenni a saját tudatukban és válaszokat keresni önmagukban a sorozatban felvetett megannyi kérdésre, mert ha így tesznek azoknál a Revolution tuti befutó. ... több»

 
ordas   2016. 07. 09.

Ez a sorozat is csak addig jó, ameddig csak a tartalmát olvasod, de nem kezded el nézni, mert akkor jön a csalódás. Pedig ez az áramszünet nagyon izgalmas kis topik, erre egy egészen más stáb egy igazán elsőosztályú sorozatot tudott volna építeni, de ezt valahogy én éreztem kínosnak.

 
Gino   2016. 05. 30.

Nekem valahogy nem jött be, már az első részben a túl szép lány találkozik a szálkás jóképű fiúval, és nekem itt teljesen elszállt a posztapokaliptikus atomszféra. Adtam neki esélyt pár rész erejéig, de egyáltalán nem győzött meg, átlagos, középszerű, divatos kis puding, pedig az alapsztori nagyon ígéretesnek tűnt.

 
matrosh1980   2015. 05. 14.

Nagyon nem győzött meg a sorozat, az első évadot is csak azért néztem végig, hátha lassacskán belerázódnak, de nem. Az még hagyján, hogy történet tele van lukakkal meg logikátlan eseményekkel, de hát az alakítások is gyengék, a párbeszédek unalmasak, és semmit nem sikerült megfogni a világvége hangulatból sem. Kár volt ennyi időt is rápazarolni.

Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Daniella Alonso
Elizabeth Mitchell
Daniella Alonso
Elizabeth Mitchell
 

Billy Burke-t Monroe szerepére hallgatták meg, azonban a szereplőválogatás után egy nappal végül Miles karakterét ajánlották fel neki.

(hp)
 

A sorozat számos helyen utal Stephen King műveire, egyrészt az egyes epizódok címével (Végítélet, A Setét Torony), de Miles álneve, a Stu Redman is egy utalás. Így hívják ugyanis King Végítélet című művének főhősét.

(hp)
 

A pilotban Andrea Roth játszotta Rachel Matheson karakterét, azonban a színésznőt végül Elizabeth Mitchellre cserélték le.

(hp)
 

Billy Burke karakterét Miles Mathesonnak hívják. A 24 című sorozatban a színészt Gary Matheson szerepében láthattuk.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.