Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Revolution (2012-2014)

Revolution
Filmadatlap
 
77
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
Videók

Galéria (13)

Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Daniella Alonso
Elizabeth Mitchell
Daniella Alonso
Elizabeth Mitchell
 
Robinson76   2021. 05. 31.

legújabb vélemény

0
Tényleg kell egy kis áramszünet?

A sorozat egy poszt-apokaliptikus víziót tár elénk, amelyben az elektromosság az egyetlen dolog, amiben az emberiség hiányt szenved, mert egy rosszul sikerült kormányzati kísérlet miatt ez a rendkívüli fontosságú dolog megszűnt létezni. A széria fősodrát a 15 évvel későbbi események adják, melyben az Egyesült Államok a középkorba zuhan vissza technológiailag. Az alapszituáció jó, de a kivitelezés már korántsem az. A gyenge karakterek mellé kapunk egy átgondolatlan, felszínes világot. Az rendben lenne, hogy itt nincsenek szupersztár színészek, és a látványra sem költöttek túl sokat, de legalább a forgatókönyv megírására szánhattak volna valamivel több időt és energiát. A sorozat első harmada egy testvérkiszabadítós mentőakció. Eközben kiderül az is, hogy áramot a speciális medálokkal lehet nyerni, és kis hatósugárban működtetni. Az alapkoncepcióval tehát nincsenek különösebb gondok, de a körítés már nem az igazi. Aztán később egyre élvezetesebb és globálisabb lesz a sztori, és az események is magasabb fordulatszámon pörögnek, hogy aztán egy izgalmas és drámai évadzáró epizódnak legyünk tanúi. Összességében ugyan javuló tendenciát mutat a sorozat, de csak egy közepes osztályzatot érdemel, ha mindent figyelembe veszek.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Az alapsztori a nagy áramszünettel tetszett, ezért is kezdtem el nézni. Maga a sorozat nem fogott meg, annyit totojáztak benne a szereplők, hogy már idegesítő volt és számos logikai baki is volt benne.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

0

Nagyon ígéretesnek tűnik a tartalomból ítélve, de egyáltalán nem az, semmi értelme az egésznek, áramszünet katasztrófa? Akkor mi lett volna velük a középkorban? hah? Nem tudom, hogyan lehet ilyet forgatni...szégyen film.

 
Kedves   2015. 03. 22.

0

Érdekes alapötlet, szép látvány, de egy idő után ellaposodik és érdektelenné válik. Kár érte. Nagy reményekkel kezdtem bele, de végül csalódnom kellett.

 
Gino   2018. 07. 03.

0

Nekem valahogy nem jött be, már az első részben a túl szép lány találkozik a szálkás jóképű fiúval, és nekem itt teljesen elszállt a posztapokaliptikus atomszféra. Adtam neki esélyt pár rész erejéig, de egyáltalán nem győzött meg, átlagos, középszerű, divatos kis puding, pedig az alapsztori nagyon ígéretesnek tűnt.

 
ordas   2016. 07. 09.

0

Ez a sorozat is csak addig jó, ameddig csak a tartalmát olvasod, de nem kezded el nézni, mert akkor jön a csalódás. Pedig ez az áramszünet nagyon izgalmas kis topik, erre egy egészen más stáb egy igazán elsőosztályú sorozatot tudott volna építeni, de ezt valahogy én éreztem kínosnak.

 
matrosh1980   2017. 07. 15.

0

Nagyon nem győzött meg a sorozat, az első évadot is csak azért néztem végig, hátha lassacskán belerázódnak, de nem. Az még hagyján, hogy történet tele van lukakkal meg logikátlan eseményekkel, de hát az alakítások is gyengék, a párbeszédek unalmasak,... több»

 

Billy Burke-t Monroe szerepére hallgatták meg, azonban a szereplőválogatás után egy nappal végül Miles karakterét ajánlották fel neki.

(hp)
 

A sorozat számos helyen utal Stephen King műveire, egyrészt az egyes epizódok címével (Végítélet, A Setét Torony), de Miles álneve, a Stu Redman is egy utalás. Így hívják ugyanis King Végítélet című művének főhősét.

(hp)
 

A pilotban Andrea Roth játszotta Rachel Matheson karakterét, azonban a színésznőt végül Elizabeth Mitchellre cserélték le.

(hp)
 

Billy Burke karakterét Miles Mathesonnak hívják. A 24 című sorozatban a színészt Gary Matheson szerepében láthattuk.

(hp)