Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
71%

Revolution (2012-2014)

Revolution
Filmadatlap
 
77
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
Videók
 
Gino   2018. 07. 03.

legújabb vélemény

0

Nekem valahogy nem jött be, már az első részben a túl szép lány találkozik a szálkás jóképű fiúval, és nekem itt teljesen elszállt a posztapokaliptikus atomszféra. Adtam neki esélyt pár rész erejéig, de egyáltalán nem győzött meg, átlagos, középszerű, divatos kis puding, pedig az alapsztori nagyon ígéretesnek tűnt.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Az alapsztori a nagy áramszünettel tetszett, ezért is kezdtem el nézni. Maga a sorozat nem fogott meg, annyit totojáztak benne a szereplők, hogy már idegesítő volt és számos logikai baki is volt benne.


 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

0

Nagyon ígéretesnek tűnik a tartalomból ítélve, de egyáltalán nem az, semmi értelme az egésznek, áramszünet katasztrófa? Akkor mi lett volna velük a középkorban? hah? Nem tudom, hogyan lehet ilyet forgatni...szégyen film.

 
Kedves   2015. 03. 22.

0

Érdekes alapötlet, szép látvány, de egy idő után ellaposodik és érdektelenné válik. Kár érte. Nagy reményekkel kezdtem bele, de végül csalódnom kellett.

 
cygnet   2016. 04. 15.

0
Mestermunka

Ezt a sorozatot nem szabad felszínesen nézni. Ez egy valódi mestermunka olyan zsenik kezéből mint Erik Kripke, J.J. Abrams. Párját ritkítóan jó, egy valódi igazgyöngy és éppen ezért az egyik legjobb TV-sorozat a világon, de csakis az igényes, értő é... teljes kritika»

 
matrosh1980   2017. 07. 15.

0

Nagyon nem győzött meg a sorozat, az első évadot is csak azért néztem végig, hátha lassacskán belerázódnak, de nem. Az még hagyján, hogy történet tele van lukakkal meg logikátlan eseményekkel, de hát az alakítások is gyengék, a párbeszédek unalmasak,... több»

 
ordas   2016. 07. 09.

0

Ez a sorozat is csak addig jó, ameddig csak a tartalmát olvasod, de nem kezded el nézni, mert akkor jön a csalódás. Pedig ez az áramszünet nagyon izgalmas kis topik, erre egy egészen más stáb egy igazán elsőosztályú sorozatot tudott volna építeni, de ezt valahogy én éreztem kínosnak.

Galéria (13)

Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Elizabeth Mitchell
Daniella Alonso
Elizabeth Mitchell
Daniella Alonso
Elizabeth Mitchell
 

Billy Burke-t Monroe szerepére hallgatták meg, azonban a szereplőválogatás után egy nappal végül Miles karakterét ajánlották fel neki.

(hp )
 

A sorozat számos helyen utal Stephen King műveire, egyrészt az egyes epizódok címével (Végítélet, A Setét Torony), de Miles álneve, a Stu Redman is egy utalás. Így hívják ugyanis King Végítélet című művének főhősét.

(hp )
 

A pilotban Andrea Roth játszotta Rachel Matheson karakterét, azonban a színésznőt végül Elizabeth Mitchellre cserélték le.

(hp )
 

Billy Burke karakterét Miles Mathesonnak hívják. A 24 című sorozatban a színészt Gary Matheson szerepében láthattuk.

(hp )