Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

Sadako vs. Kayako (2016)

Sadako vs. Kayako
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
3
Videók
Sadako vs. Kayako
 
BoBamburg   2018. 09. 28.

legújabb vélemény

Sajnos maga a tudat, hogy egy kör és átok crossovert nézhetek jobb volt, mint maga a film. Kissé lapos volt, parásnak se mondanám, egyszerű hollywoodi giccses cucc, amit jól el lehetett adni a két címszereplővel. Illetve az sem értettem, miért kellet... több»

 
Lamboh   2017. 10. 15.

Jobb volt, mint amire számítottam, de ez nem jelenti azt, hogy jó volt. Messze van ez még attól, és nem is értem miért nem hagyják már szegény Sadakot és Sayakot nyugovóra térni. Bőven ráérne őket 10-20 év múlva is újra elő venni. Mert valljuk be, ez így csak bőrlehúzás.

A film összbevétele 9 256 114 dollár volt (imdb.com).

 

A film reklámkampánya során Kayako-nak és Sadako-nak is volt saját Instagram, valamint Twitter fiókja, amelyen folyamatosan posztoltak képeket a szellemek mindennapjairól.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Annak érdekében, hogy a filmet népszerűsítsék, egy baseball meccset rendeztek Japánban. Ezen a meccsen a filmben feltűnő szörnyek játszottak egymás ellen.

(ps)
 

A film ötlete csak egy április tréfa lett volna, azonban rajongói nyomásra mégis elkészült.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.