Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Sadako vs. Kayako (2016)

Sadako vs. Kayako
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
3
Videók
Sadako vs. Kayako
 
Lamboh   2017. 10. 15.

Jobb volt, mint amire számítottam, de ez nem jelenti azt, hogy jó volt. Messze van ez még attól, és nem is értem miért nem hagyják már szegény Sadakot és Sayakot nyugovóra térni. Bőven ráérne őket 10-20 év múlva is újra elő venni. Mert valljuk be, ez így csak bőrlehúzás.

 
BoBamburg   2018. 09. 28.

Sajnos maga a tudat, hogy egy kör és átok crossovert nézhetek jobb volt, mint maga a film. Kissé lapos volt, parásnak se mondanám, egyszerű hollywoodi giccses cucc, amit jól el lehetett adni a két címszereplővel. Illetve az sem értettem, miért kellet átírni dolgokat, mint hogy a kazi megnézése után itt 2 nap múlva hal meg az illető..de ezen kívül volt még pár eltérés, de aki szereti a fentebb említett két filmet, egy unalmas hétköznapi estére egy próbát simán megér.

A film összbevétele 9 256 114 dollár volt (imdb.com).

 

A film reklámkampánya során Kayako-nak és Sadako-nak is volt saját Instagram, valamint Twitter fiókja, amelyen folyamatosan posztoltak képeket a szellemek mindennapjairól.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Annak érdekében, hogy a filmet népszerűsítsék, egy baseball meccset rendeztek Japánban. Ezen a meccsen a filmben feltűnő szörnyek játszottak egymás ellen.

(ps)
 

A film ötlete csak egy április tréfa lett volna, azonban rajongói nyomásra mégis elkészült.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.