Ahhoz képest, hogy mennyire minimális összegből forgatták a filmet, szerintem meglepően jól sikerült. A film első fele kifejezetten erős, félig-meddig amolyan found-footage jellegű és habár nem rajongok a műfajért de ennél hozzáadott annyit a sztorihoz, hogy egyáltalán nem zavart. A második fele viszont kicsit átmegy átlagosabb, klisésebb "ijesztgetős" horrorba, ez kevésbé tetszett de összességében jó élmény volt a film. Low-budget filmhez képest nagyon szépen van felvéve, a színészi játék is rendben van, habár egyedül a főszereplő csaj tudott kibontakozni, a többiek csak minimális szerepeket kaptak. Horror rajongók szerintem ne hagyják ki! #Bugonia
A Shelby Oaks – A gonosz nyomában egy sötét és nyugtalanító horror, ami főleg a hangulatára épít. Tetszett a kamerahasználat és a VHS-szerű képi világ, ami miatt olyan érzésem volt, mintha valami valódi, tiltott felvételt néznék. A főszereplő alakítása erős, átjön a félelem és a kétségbeesés. Viszont a történet néha szétesőnek tűnt, és maradt bennem pár megválaszolatlan kérdés. Több helyen is inkább közepes értékeléseket kap, és ezt teljesen megértem: nem egy klasszikus, pörgős horror, inkább lassan építkező, nyomasztó élmény. Összességében érdekes próbálkozás, vannak nagyon jó pillanatai, csak a kicsit több magyarázatot hiányoltam.