Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
61%

Kutyaparádé (2018)

Show Dogs
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
52
Képek
5
Videók

Galéria (52)

Natasha Lyonne
Natasha Lyonne
Natasha Lyonne
Will Arnett
Will Arnett
Will Arnett
Will Arnett
Will Arnett
Natasha Lyonne
Will Arnett
Will Arnett
Natasha Lyonne
Will Arnett
Natasha Lyonne
Will Arnett
Will Arnett
Will Arnett
Will Arnett
Will Arnett
Will Arnett
Natasha Lyonne
Will Arnett
Will Arnett

Videók (5)

 
Yosihiro   2020. 03. 23.

legújabb vélemény

0
Kutyaparádé

Igazából nem nagy várakozással ültem le nézni ezt a filmet. Kerestem benne valami vidámat és szívderítőt. Amit kaptam az sajnos gyengécske lett. Egy átlagos sztori egy közepes rendezés és gyenge animáció . Röviden összefoglalva ennyi. Talán a galambok adtak a legtöbb lökést a filmnek amikor megjelentek. Az érzelmek szintjén igazából nem kaptuk meg azt a romantikus képet amit látni akartunk sem a kutyák sem az emberek révén. A történet jól indul de aztán egysíkúvá válik. A ember szereplők nem teljesítenek jót és ezzel az egész film alul marad. Persze gyermeki szemmel ez egy remek kutyás kalandfilm de a mondanivalója az ami aggasztó lehet. Ugyan győz a jó de a végét összecsapták mint ahogy az szokott lenni. A poénok elég jók a filmben de ezzel sem tud a közepesnél fentebb emelkedni a film. Összességében kicsit szakmai szemmel a történet jónak mondható a rendezésben már vannak hibák így a közepes pontot megkaphatja a film ezen része. A hang és zenei effektek jók ez négy csillag. Az animáció és emberi szereplők egyaránt gyenge ez két csillag így az átlag egy közepesen szerethető gyermeki film amit azért érdemes megnézni.... Üdv Yosi

 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

0

Kicsit többet vártam ettől a filmtől, de azért egyszer nézhetőnek mondanám. Egy-két ütős poén van benne.

 
FGyula   2019. 03. 03.

0
Egynek jó

Beépített szépség ebbekel. Hát... Meglepő de emészthető.

 
zeusz96   2018. 10. 15.

0

Jó gyerek filmnek, de szerintem az animáció nem a legjobb.

 
Szhandee   2019. 02. 19.

0

Klassz kis családi film. Kicsik és nagyok egyaránt tudják élvezni. Mókás, és cukik a kutyák benne.

 
Dorina450   2018. 10. 07.

0

Egész nézhető családi filmecske volt, a kutyusok nagyon aranyosak voltak benne, a sztori átlagos volt. A gyerekek imádták.

 
Gino   2018. 07. 03.

0

Egy kissé bizarr ez a koncepció, valahogy nehezen tudtam magam elengedni. Persze ettől még teljesen szórakoztató, egyszer mindenképp érdemes megnézni, de sokat egyszerűen ne várjatok tőle.

A film összbevétele 37 747 362 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 118 424 140 forintot termelt. A hazai mozik összesen 116 236 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Kutyaparádé forgatása 2016. november 28-án kezdődött meg a Pinewood Studio-ban, Walesben, de a stáb Las Vegasba is ellátogatott.

(hp)
 

A film csúnyán leszerepelt a kritikusok körében. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon mindössze 17 százalékon áll 46 szemlézett cikket követően (2018. május).

(hp)
 

Megszokott, sőt közhelyes jelenség, hogy az amerikai színészek rajongva nyilatkozzanak aktuális filmjükben melléjük került partnereikről. És úgy tűnik, Will Arnett is behódolt a szokásnak. Mentségére legyen szólva, hogy a Kutyaparádé (Show Dogs, hazai bemutató: június 14.) című családi vígjátékban kutyákkal játszik, és utólag azt mondta, hogy nincs jobb forgatás annál, ha minden nap sok-sok kutya várja a színészt a díszletek között. És Cue, aki a filmben az elrabolt pandakölyök után szaglászó kutyazsarut, Maxot játszotta vele, valószínűleg tényleg barátságosabb, kedvesebb és engedelmesebb az átlagos filmsztárnál. – Sajnos, nem szabadott a filmbeli kutyákkal kedveskedni, mert az kizökkentette őket – mesélte a film kétlábú sztárja újságíróknak a Kutyaparádé kapcsán. – Sokáig nem hittem el, és ahányszor egy jelenetben voltunk, mindig vakargatni kezdtem a fejét. De az idomár végül nagyon lehordott, és azt mondta, én sem tudnék dolgozni, ha folyton simogatnának meg vakargatnának. Hát lehet… én azért kipróbálnám. (IC Press)

(hp)
 

Will Arnett és Gabriel Iglesias harmadszorra dolgoztak együtt a Mogyoró meló (2014) és a Mogyoró meló 2 (2017) filmek után.

(diumiu)
 

A rendező Raja Gosnell és Alan Cumming színész már korábban is dolgoztak együtt a Hupikék törpikék (2011) és a Hupikék törpikék 2 (2013) filmekben. Azok a filmek is részben rajzfilm, részben élőszereplős filmek voltak.

(diumiu)