Spíler

RockNRolla

2016.05.30 MrBlond

Guy Ritchie visszatért ahhoz a műfajhoz, ami igazán megy neki, és egy minden percében cool mozit rakott össze, melyben az összes korábbi karaktere feltűnik valamilyen formában. Ez már egy nagyon letisztult mozi, persze valakit ez zavarhat, de nekem meg épp ezért jött be. Tudta mit akart, és tudta, hogyan akarja elérni.

2015.03.31 kovacsbarn

Mr. Madonna soron következő darabja, a jó sorozatából. semmi új, de pörgős, szóval összességében nekem nagyon bejött, Guy Richie nagyon érti ezt a piti alvilági stílust :-)

2015.03.23 iaquino

Ha objektíven nézném nem mondanám ezt, de szubjektíven ez a kedvenc Guy Ritchie filmem. Lehet, hogy a sztori nem a legjobban kitalált, de a zenék és az operatőri munka pazar. Dumák és dialógok tekintetében meg majdnem egyenlő nálam a Blöffel. Valamin... Több

2015.01.31 marica

Guy Ritchie itt is megmutatja, milyen profi a londoni alvilág bemutatásában. Ráadásul a tőle megszokott egyedi stílusban és humorral, valamint nagyszerű színészekkel!

2015.03.26 ch003067hd

Kötelező darab szerintem mindenkinek :D Guy Richie nagyon vágja ezt a stílust, ezt a filmet is remekül összerakta. A blöfföt is imádtam, ez sem okozott csalódást.

2014.12.20 Pumpu

Guy Richie az egyik legeredetibb rendező a szakmában, fél perc után felismered bármelyik filmjét. Persze ettől még nem a legjobb, és hiába ismerem fel a Spílert is, ha A Ravasz... mérföldekkel jobb lett. Persze itt is megkapjuk a laza párbeszédeket, ... Több

2015.02.17 Vidal89

Hihetetlen, hogy ez a film már 2008-as. Mindegy is, a lényeg, hogy egy igazi Spíler orrba-szájba tol mindent. Imádtam ezt a filmet is Guy Ritchie-től, bár a Blöffhöz és a Ravasz, az agyhoz nem ér fel, de így is többször nézős kategória.

2017.05.20 doriiii

Voltak nagyon jó részek benne, mint amikor kirabolják a 2 könyvelőt, vagy a tánc jelenet, ezek adtak a filmnek egy nagyon egyedi hangulatot, de nem volt elég ilyen rész, nekem legalábbis. Egyes pillanatokban nagyon lekötött a film, a többiben viszont untam.