Az én figyelmemet végig lekötötte a film, pedig egy elég kényes témát boncolgat. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
Sok bátorság kell egy ilyen filmet megcsinálni. Tetszett a film, de nem tartom kiemelkedőnek a témáját leszámítva amire persze senki sem mondhatja, hogy rossz. Kicsit hatás vadász.
A római katolikus vallás körüli botrányok egyre tarthatatlanabbak. A film több száz esetre hívta fel a világ figyelmét. Nagy változások azonban nem történtek.
Talán a film a komolysága miatt kapta meg az Oscar-díjat meg azért mert elég gyenge volt a felhozatal az évben. A karakterek mesterien ki lettek dolgozva és nehezem emészthető a téma.
Tényfeltáró dráma, a megtörtént fajtából! Ki, ki döntse el, hogy izgalmasan, vagy unalmasan hangzik! A téma igen erős, durva, de hogy lehet-e ebből remek filmet forgatni, az már más kérdés. Az én válaszom a semmilyen, azaz, igenis, meg nem is! Kőkemé... Több
Lassú, nem pörgős, és nem egy csavaros történet. Igyekszik minél reálisabban, életszerűbben bemutatni az eseményt. Nem vágyom rá, hogy újra megnézzem majd, de egyszeri megnézésre mindenképp ajánlom.
Nagyon tetszett a film , de annyira azért nem , hogy ez legyen az év legjobb filmje . Rachel McAdams Oscar jelölése pedig enyhén szólva túlzás volt . Maga a sztori (ami ugye valós) érdekes, tabudöntögető, így jó is róla hallani, akármilyen szörnyű dolog. Jó film!
A téma és a történet is tetszett, fontos erről beszélni szerintem. A színészek nagyon jól alakítanak végig, megérdemelte a film az Oscart. Mindenkinek ajánlom.
Nagyon tetszett ez a film, de főként az igaz sztori adta az értékét. A színészek nem voltak rosszak, de kiemelkedőek sem. Nem ez volt az év legjobb filmje, a díjai ellenére sem (itt főként az Oscarra gondolok).
Kényes témához nyúltak a készítők. A gyermek bántalmazásokról nehéz tárgyilagosan, a saját érzéseinket, véleményünket mellőzve írni. A filmes újságíróknak nem is sikerül teljesen, ellenben a filmnek inkább. A megtörtént esetek bemutatásának, és az ok... Több