Az egyik legjobb scifi ami valaha is készült. (Star trek fanok- bocsi :) ) George Lucas itt még tényleg jó filmeket csinált, az egész hangulat, karakterek, világ zseniális lett.
Mikor először láttam nem annyira tetszett, azonban már második alkalommal érdekesebbnek tűnt. Érdemes végignézni a sorozatot. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Én nagyon szeretem a sorozatot sokszor megnéztem, de nekem ez a rész a legvontatottabb, ettől függetlenül szívesen ajánlom.
Klasszikus! Geroge Lucas megteremtett egy komplett univerzumot, melyet aprólékosan berendezett. Zseniális.
Nagyon jó film bár itt még nem alakult ki az általunk ismert Star Wars világ. Ebben a filmben szerintem Solo az igazi hős hiszen ő menti meg mindig Lookot
Nem túl rossz, ámbár nem is túl jó film. Amolyan egyszerű sztori, amit már több filmnél megszokhattunk keverve 1-2 jó poénnal. Azonban nem lett korszakalkotó a kategóriájában. Egyszer nézhető.
Rendben volt teljesen a látványvilág és a forgatókönyv is. Ezt megkoronázták egy kellemes kis játékkal, amit nem rontott el a zene sem. Összességében egy erős 4-es ha meg kéne határoznom. Apróbb hibák voltak csak ami miatt nem kap 5-öst.
Lehet, hogy az effektek nem a mai stílusban mérhetőek. Azonban az az élmény amit ez a film adott gyerekkorban, mármint számomra gyerekkorban az felbecsülhetetlen. Valószínűleg ma ha megnézném néha szörnyülködnék némely jeleneten :D azonban maga a film kötelező darab a fantasy kedvelők számára.
Nagyon nagy Star Wars rajongó vagyok és szerintem minden film kiraly volt ( értsd az eredeti trilógiára!) Persze a látványvilág mára már kicsit viccesnek mondható de attól eltekintve szuper lett!
Úgy gondolom ezzel a filmmel indult meg a világtörténelem legnagyobb hype-ja. Nagyon kevés ember van a világon, aki nem hallott róla. Örök klasszikus, kötelező darab, a sci-fik ősatyja!
Még meg sem születtem amikor elkészült ez a zseniális film legenda.A mai napig is csak kevesen tudnak hozzá hasonló sci-fi remeket alkotni