52% 27 szavazat
Útmutató szakításhoz

Útmutató szakításhoz

Staying Alive
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Marianne egyik pillanatról a másikra tudja meg, hogy barátja, Haakon megcsalja őt kolléganőjével, Fridával. A lány igyekszik összeszedni magát, és rövidesen bosszúhadjáratot hirdet mindkettőjük ellen, miközben próbál új életet… Több


Rendező: Charlotte Blom
Forgatókönyvíró: Charlotte Blom
Ország: Norvégia
Premier: 2015.01.09. | Netflix (2023.12.31.)

Hol nézheted

 
2024.02.05 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Szakítsunk lazán!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Voltaképpen ez egy klassz család, még humorosak is, táncolnak, beszélgetnek is egymással, semmi veszekedés, csak éppen befurakszik közéjük a jól ismert MEGSZOKÁS. Adott egy végtelenül jóhiszemű, birkatürelmű anyuka, akit jól kisemmiznek (de ez fordítva is így van az életben). Adva van egy unatkozó, középkorú apuka, aki a monoton, kényelmes életből kikacsingat. Én őt megértem, hogy megtetszik neki a csinos, fiatal kolléganője. Csak az ifjú leányzót nem értem, hogy mit eszik egy ilyen számára előnytelen úriemberen (pocakos, kétgyermekes, jelentős vagyonnal nem rendelkezik), minek kell így összeköltözni? Nem ilyen alakról ábrándoznak az ifjú hölgyek. Na, de ilyen az élet! Végül anyukánál elszakad a cérna, és belecsap a lecsóba, elkapja az ihlet, hogy egy hármas alliterációt komponáljon. „Te vagy a kibaszott karácsony királya!” Ez szuper befejezés volt, de az életben azért nem mennek ilyen simán a dolgok.

0
 
2023.07.26 Balogh401535

Ajánlom!

Ajánlom elsősorban azoknak, akik már jártak ebben a cipőben. A férfi, aki a fiatal kolléganőért otthagyja a családját, majd pedig szeretne ebből jól mind anyagilag mind pedig erkölcsileg kijönni. Maga a téma az dráma, de mégis van benne rengeteg humor is, mert hát ugye az élethez kell egy nagyadag belőle. Női rendező. Nyilván a férfiaknak nem fog tetszeni, mármint néhánynak. De pont ettől tökéletes! Ajánlom!

1
 
2021.02.11 lacafacateofil

Elég vibráló és energikus dráma-vígjáték a felnőttlét buktatóiról, kapcsolatokról és szakításokról - ami inkább dráma, mint vígjáték, de egyszer-kétszer azért valóban megnevetett. ,Könnyed, de nem tökéletes.

0
 
2016.07.17 Xenomorf

Valamiért az az érzésem, hogy ez a fil kifejezetten a nőkhöz, nőknek, nőkrő akar szólni, így egy férfi nem biztos, hogy fogást talál rajta - ettől függetlenül kellemes kis film, de kell hozzá egy vödör fagyi.

0