Szemfényvesztők

Now You See Me

2018.01.04 Dius0520

Bekerült a toplistámra. A történet már az elejétől sejtelmes és izgalmas, de a befejezés túlszárnyalta azt az elképzelésemet, hogy ez is biztos valamilyen tessék lássék lezárása lesz egy jól induló sztorinak. Engem magával ragadott, fenn tartotta vég... Több

2015.06.07 Sissy

Nagyon jó film. Szórakoztató, izgalmas, látványos. A szereplők is nagyszerűek. Tetszettek a trükkök és az, hogy a film végéig rejtélyes a munkaadójuk, amikor meg kiderül, hogy ki ő, olyan, akire egyáltalán nem számít az ember.

2015.06.01 zoll-e89

Ezt a filmet nagyon vártam amikor beharangozták. Nem is kellett csalódnom szerencsére. Most sorolhatnám a színészeket is hisz Mark Ruffalo nagy kedvencem és Woody Harrelson is. De nem csak a színészek vitték el a hátukon a filmet. Pörgős volt és tets... Több

2015.08.29 avocados

Nagyon jól indul, de a végére valami nagyobb durranást vártam. A szereplőgárda kifogástalan, a trükkök bemutatása tetszett igazán, a csavarra viszont magamtól is rájöttem már hamarabb.

2016.04.19 Kata

Szerintem az egyik legjobb bűvészes film. A történet nagyon érdekes, és a csavarok is nagyon jól működnek bent. A szereplőket is nagyon szerettem. Remélem, hogy a következő része nem okoz csalódást.

2015.03.24 piaf023

Csavaros, ötletes film. Kicsit hosszúra sikeredett, de ezt elnézzük az alkotóknak. Bírom az ilyen történeteket, végig lekötött, fordulatos volt, és a színészgárda is kiváló. Várom a második részét.

2015.12.04 Hangus

Hát nem is tudom,ezek a trükkök és a látvány igazán jól sikerült,de nekem a vége nagyon gyenge lett.Vártam valami hatalmas izgalmas trükköt erre azt viszem észre,hogy pff vége a filmnek és semmi extra.

2015.03.30 th13f89

Szeretem a bűvészes/trükkös filmeket, így nekem hibátlan a film, szórakoztató, végig lekötött és a színészek is jók voltak, nem tudok negatívumot mondani róla.

2014.10.21 tomvétsz

Morgan Freeman és Michael Caine képtelen elvinni a hátán a teljes filmet. Kár, mert így inkább az a kérdés merül fel az emberben, hogy minek is vállalták el vajon? Viszont olyan ügyesen kavarják a szálakat a sztoriban, hogy egészen az utolsó pillanat... Több

2015.02.02 Piper

Nagyon jó film. Kimondottan felfrissíti a kategóriáját filmezés terén. Fordulatos így meglepő, és mozgalmas. Kiemelkedő alkotás. :)

2015.03.02 00Alexa00

Én is dicsérni szeretném a filmet, nekem nagyon látványos és fordulatos volt. Nem számítottam a végső csavarra. Szerintem a karakterek és az őket alakító színészek is jó választás voltak.

2015.01.28 Majesticdia

Fantasztikusan izgalmas, csavaros, elgondolkodtató film, kifejezetten ajánlom mindenkinek.

2025.01.19 Ricsi390953

Maga a film valami fantasztikus. Tipikusan az a kategória, ami olyan fordulatos, csavaros, hogy a film közepén szinte, hogy visszatekered mondván.: MI VAN? Sokan 1X nézhetőnek mondják, mivel ugye szinte mindent lelepleznek benne a film végére. Kb.: M... Több

2015.03.15 annaaleoop

Tetszik a csiribí-csiribá huss és már át is vertek mindenkit. A rendőrség körözi őket,majd a végén jön a csattanó és kiderül ki a megbízójuk.