A Szívek szállodája mindig is életem egyik legszeretettebb és legkedvesebb sorozata lesz. Van benne minden, ami kell: sírás, nevetés, dráma, traumák, kisváros, és ami pluszt tesz hozzá és elengedhetetlen 'kelléke' ennek a varázslatos világnak a megal... Több
Megnéztem eredetei nyelven és úgy nem igazán jött át a humor, a hangszín stb. Szinkronnal egy állatira aranyos, édes, cuki, mulattató sorozat, melyben az első résztől az utolsóig ugyanazt a szintet kapod, és állatira jól szórakozol. A mindig nagyszá... Több
Az egyik legjobb romantikus vígjáték sorozat. A kisváros élete, közössége, lakói nagyon szívmelengető. Örülök, hogy igaz csak 4 rész erejéig, de lesz folytatása a sorozatnak.
Szívmelengető sorozat, mely nagyon megfogta a közönséget abban az időben és a stílusa is egészen egyedi.
Remeksorozat. Főszerepben a szerelem. A részek jól épülnek egymásra. Remek kikapcsolódás csak ajánlani tudom.
A sok remek színész ellenére sajnos azt kell mondjam, hogy inkább női nézőknek lesz ez a műfaj megcélozva. Én nem tudtam önfeledten élvezni ezeket a képsorokat.
Hasonló sorozatok
Imádnivaló anya lánya sorozat. Imádtuk anyuval és tesómmal mindig amikor ment a tv-ben. Izgalmas volt végignézni ahogy Rory felnő. Logannal voltak szerintem a legjobb párosok. Kár hogy nem ment hozzá.
Az egyik kedvenc sorozatom, szinte évente újra megnézem, annyira szeretem. Pont abban rejlik a varázsa, hogy nincsenek benne nagy történések, az embernek az az érzése támad közben, hogy ő maga is ott lakik a Gilmore lányokkal. Amolyan otthon érzést ad, amit mindannyian keresünk.
a legjobb romantikus vígjáték sorozat nem kétség. A szereplők és maga a történet a dialógusokkal kiegészülve és megspékelve a kiváló humorral, csak azt tudom mondani, hogy hibátlan kis sorozat volt.
Vicces és mély egyszerre. Megnyugtató sorozat, hangulatos amerikai kisváros, szerethető szereplők. Lorelai nagy kedvencem, imádom a dumáját, a stílusát, a vagány fiatal anyuka egész karaktere nagyon közel áll a szívemhez. Azon kevés sorozatok egyike, amit bármikor szívesen újranézek.
Néhol túl érzelmes, de abszolút szórakoztató sorozat, jól leköti a célközönséget, több színésznek ugródeszka volt.
Egy végtelenül humoros történet, egy egyszerűnek tűnő, de annál bonyolultabb családdal. Mindenkinek meg van a kedvence, sok kedvelhető karaktert alkottak meg a készítők.