Tipikus Liam Neeson film, erre számítottam. Akciós, pörgős, de azért kiszámítható. Közepesnek mondanám, mert újdonságot nem adott.
A csoda nem tart örökké – a sokat hallott mondás most Liam Neesom esetében is bevethető: az Elrabolva 3 nem elég, hogy nézhetetlenre vágott akciójelenetekkel telepakolt melodráma lett, de egyértelmű bizonyítékát szolgáltatja annak a ténynek, hogy az ... Több
Tak3n:Az előzetes után kicsit aggódva kezdtem el nézni a filmet, de nem csalódtam. Tetszett, látványos és izgalmas is volt egyben. De elég volt belőle ennyi.
Annak ellenére hogy már voltak előző részei, ez a rész is megfogott és lekötött és a sztori is más volt az előző részekhez képest. Liam Neeson hozta a megszokott formát.
Az első két rész tetszett. Érdekes és izgalmas film. Már izgatottan vártam a folytatást. Nem okozott csalódást ez sem!
Az elrabolva trilógia nálam a folyamatos szintesés mintapéldája. Az első rész izgalmas, végig pörgős film volt, remek sztorival, jó vágásokkal. A második már kissé elfáradt, de ez annál is gyengébb lett főleg a villámgyors vágások miatt. Azért meg lehet nézni mint akciófilm nem rossz.
Nekem ez a rész is nagyon tetszett ahogy a többi is!Szeretem a színészt!Kicsit ugyanaz a történet újra minden részben de mindig van benne valami fordulat :)
Az első két rész után ez a rész már nem okozott nagy élményt sablonosnak mondható. Egyszeri nézésre alkalmas de moziban nem volt érdemes megnézni. Közepes.
Amit Liam és Forest véghez vitt a vásznon öröm volt nézni! Igaz, itt nem nagyon raboltak el senkit, de megvolt az indulat. Remek akciófilm volt! :)
Nagyon gyengére és képtelenre sikerült az Elrabolva 3, talán nem túlzás kimondani azt sem, hogy kár volt érte, hogy elkészítették. Az első rész tarolt a mozikban, ugyanakkor a folytatás már a nyomába sem ért.