Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
49
Szereplők
36
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Vélemények: Tarzan (1999)

 
petraszab   2019. 05. 07.

legújabb vélemény

Ez a téma sosem hagyja nyugodni a filmkészítőket. Ha ettől elvonatkoztatok, hogy lerágott csont a történet maga a mese látványos és élvezetes.

 
Deku   2017. 07. 10.

Sokkal érzékletesebb és érzelmesebb is mint a mai Tarzan filmek. Valamilyen módon nagyon elkapták a készítők. Egyszerűen magával ragadó és egyszerre aranyos ezáltal kedvezve a kicsiknek és egyben tartalmas is.


 
Thibo84   2019. 05. 05.

Imádtam gyerekként is és felnőttként is ezt a rajzfilmet. Magával ragadt a történet, a látvány világa káprázatos, jó a humora és a betét dalok is a mai napig élvezettel hallgatom meg, igaz nem az eredetit Phil Collins-tól, hanem a magyar verziót Ákos... több»

 
dailyfilmsan   2018. 11. 22.

Az eredeti történettől kicsit eltérve és megszéptve hozta elénk Tarzan történetét a Disney. Tarzan figurája mint egy naív gyerek ismerkedik környezetével. A konfliktust ez is okozza. Tanulsága nagyon nincs viszon a dalok nagyon jók mindd a felnőtté válásról szól pont mint a film is.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

A természetközelsége miatt kedvelem ezt a mesét, na meg az eredeti történetet is. Az alapsztori nem rossz, bár minidig furcsállottam ezt a gorillák nevelik fel a gyereket dolgot, de elnézem.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

az egyik kedvenc disney mesém. A történetet nagyon jól feldolgozták olyan szinten hogy az gyerekeknek és felnőtteknek is élvezetes legyen. Amit nagyon ki kell emelni az a betétdalok, mindegyik remek, magyarul és angolulis. Köszi Ákos!

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Látványos, nagyon hangulatos, igazán természetközeli kalandfilm/mese, aminek volt egy jó története is és a magyar dalok is nagyon dallamosra sikeredtek.

 
VvV   2018. 12. 27.

A zenékre itt sem lehet panasz. A történetében sok újdonság nincs, de aki nem ismeri annak kellemes perceket tud okozni.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

Tarzan történetei nem állnak annyira közel hozzám, de ez a mese valamiért mégis tetszett. A látvány, a színek, a kaland. És csak hozzátett az élményhez, hogy a betétdalokat Ákos énekelte. Imádtam a zenéjét.

 
Norbert93   2018. 12. 03.

Talán a legelső film volt, amit moziban láttam, de a nosztalgikus élményektől függetlenül is 5*ot érdemelne. A legjobb Tarzan feldolgozás (a klasszikus mellett persze), a legutóbbi film a nyomába sem léphet.

 
Scramananga   2016. 10. 29.

Kisgyerekként is tetszett, de most újranézve, nagyon mélynek, és hihetetlenül jónak találom. Több gondolat is végigvonul a filmben, mindegyik kap elég időt, hogy megemésszük, és elgondolkodjunk rajta, ugyanakkor a sztori is halad előre, a karaktereke... több»

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

Egy igazi történet, igazi emberi érzésekről - pont ettől tudott örök klasszikussá válni a Tarzan szerintem. A magyar nyelvű betétdalok elragadóak és nagyon kifejezőek. Szerintem mindenkinek épülésére és szórakozására szolgál majd, aki még nem látta és meg fogja nézni. :)

 
czerik   2018. 07. 30.

Nagyszerű, humoros kis családi mese. Remek megfilmesítésekkel. Ajánlom mindenkinek.

 
Bizsu82   2019. 01. 18.

Nagyon jó kis animációs film, kategóriájában alap. Aranyos, színvonalas történet, profi rendezés. Jól kidolgozott karakterek. Kora ellenére ma is nagyon megállja a helyét.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

A szinkronos változatot ismerem, Ákos hangjával, szerintem nagyon el lett találva a magyar hang is. De jók a dalok, igényes a történetvezetés, igazi jó kis Disney film.

 
szabomarc   2019. 02. 18.

Nagyon szép és jó is a történet, a rajzok kitűnőek, a zenék is a film alatt passzolnak, és fülbemászóak is, nekem nagyon tetszett elejétől a végéig az egész.

 
NFG   2018. 03. 19.

Mindig is a zene volt benne a kedvencem! Tudtam kívülről az összeset! Gyönyörű en meg lettek rajzolva a karakterek! Szerintem nagyon szép mese, csak a végét csinálhatták volna fantáziadúsabbra is!

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Az Ákos dalaival teletűzdelt Disney mese a kedvencem. A rajzolt mesék még mennyivel szebbek voltak. Még a mozgások, dinamikák is milyen mások, szebbek. Klasszikus Tarzan történet happy endel, természetesen. A zene és a látvány is zseniális. Mindenkinek muszáj legalább egyszer látnia ezt a mesét.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Zseniális filmzene mellett egy remekül feldolgozott Disney film. Felnőtteknek a látvány és a zene, gyerekeknek az élmény és a tanulságok miatt mindenképp ajánlott.

 
czigler.nora   2017. 07. 27.

Én valamiért nem szeretem annyira, mint a többi Disney filmet, de nem tudnám megmondani, hogy miért. A dalok szuperek benne, és a cselekmény is dinamikusan van felépítve, nem unatkozik az ember.

 
Vágottszemű   2019. 03. 16.

Szerintem a legtöbb ember látta már ezt a filmet életében legalább egyszer. Nekem nem annyira tetszett, főleg a medve nem. De a történetét jól megcsinálták.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 20.

Gyermekként az egész világa elragadott. A számítógépes játéktól kezdve a film angol és magyar dalaiig. Nagyon jó "hős" élményt ad gyerekként nézve felnőttként pedig egy kedves történetet és valójában úgy szint "hős" élmény. Mindannyian szeretünk kiválasztottak lenni, úgy mint Tarzan vagy Hercules...

 
zsani   2018. 01. 28.

Imádom ezt a mesét. A története is olyan, hogy gyerek és felnőtt fejjel is élvezhető. Nagyon szép betétdalok hallhatóak.

 
Döme   2017. 06. 23.

Nagyon jó mese. Én alapból imádom a meséket, és a rajzolt, ilyen meséket kicsit jobban, mint az újabb animációs produkciókat. A zene pedig külön plusz pont!

 
szkodvig   2017. 05. 30.

Gyermekkorom meghatározó része,a mai napig szívesen megnézem.Koránt sem tökéletes darab. Itt-ott azért ellehet bóbiskolni rajta,azonban teljesen kellemes kis családi mozi. Szívesen ajánlom.:)

 
Kardos   2016. 08. 07.

Az egyik kedvenc Disney mese számomra. Amúgy is örök jó történet marad a feldolgozók számára a Tarzan, de szerintem ez az eddig legjobb feldolgozás. Ákos betétdalai tökéletesen passzolnak a meséhez és a történet nagyon jól kanyarintva van.

 
N.Béla   2016. 07. 25.

Ákos betétdalami miatt néztem meg főleg és nem csalódtam. Izgalmas és aranyos történet mint megszokhattuk már oly sokszor a Disneytől. Felnőtt fejjel is nagyon szép történet. Talán ez a legjobb Tarzan feldolgozás eddig. Az elefántos pedig nagyon aranyosak.

 
Lost Silver Book   2016. 10. 03.

Utálom a majmokat. Azonban a Tarzan egy jó mese, ezen felül alapmű is, így könnyen elvonatkoztattam a majmos háttértől. :) Tarzant minden gyereknek ismerni kellene, ha nem is ebből a meséből, de könyvből, képregényből vagy bárhonnan. Az ágyékkötős fé... több»

 
Homer   2016. 07. 29.

A legjobb Disney mese, az életemre esküszöm. Gyönyörű történet a kitartásról, az erőről, a szeretet erejéről. Jane és Tarzan legendája talán az egyik leghíresebb szerelmi történet, persze Rómeó és Júlia után. Izgalmas volt musicalesen látni ezt a mesét.

 
Gecko   2016. 05. 22.

Az utolsó sikeres Disney film a nagyközönség és szerintem is. A Tarzan után már csak silány rajzfilmeket sikerült termelni, amik nem hozzák egyáltalán a régi Disney minőséget. A Tarzan ajánlott mindenkinek és vele együtt a Disney-t is temetheti sajnos a további rajzfilmekre való tekintettel.