Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
49
Szereplők
36
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Tarzan
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
petraszab   2019. 05. 07.

legújabb vélemény

Ez a téma sosem hagyja nyugodni a filmkészítőket. Ha ettől elvonatkoztatok, hogy lerágott csont a történet maga a mese látványos és élvezetes.

 
Deku   2017. 07. 10.

Sokkal érzékletesebb és érzelmesebb is mint a mai Tarzan filmek. Valamilyen módon nagyon elkapták a készítők. Egyszerűen magával ragadó és egyszerre aranyos ezáltal kedvezve a kicsiknek és egyben tartalmas is.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 22.

Az eredeti történettől kicsit eltérve és megszéptve hozta elénk Tarzan történetét a Disney. Tarzan figurája mint egy naív gyerek ismerkedik környezetével. A konfliktust ez is okozza. Tanulsága nagyon nincs viszon a dalok nagyon jók mindd a felnőtté válásról szól pont mint a film is.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

az egyik kedvenc disney mesém. A történetet nagyon jól feldolgozták olyan szinten hogy az gyerekeknek és felnőtteknek is élvezetes legyen. Amit nagyon ki kell emelni az a betétdalok, mindegyik remek, magyarul és angolulis. Köszi Ákos!

 
Szilonka   2017. 10. 17.

A természetközelsége miatt kedvelem ezt a mesét, na meg az eredeti történetet is. Az alapsztori nem rossz, bár minidig furcsállottam ezt a gorillák nevelik fel a gyereket dolgot, de elnézem.

A film összbevétele 448 191 819 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor a gorillák először járnak az emberek táborában, egy pillanatra feltűnik a Szépség és a Szörnyeteg rajzfilmből ismert Mrs. Potts és Csészike az egyik asztalon.

(dailyfilmsan )
 

1999-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Az egyetlen olyan film, amelynek középpontjàban Tarzan àll és Oscar-díjat nyert.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.