Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
49
Szereplők
29
Vélemények
12
Képek
Videók
Tarzan
 
Deku   2017. 07. 10.

Sokkal érzékletesebb és érzelmesebb is mint a mai Tarzan filmek. Valamilyen módon nagyon elkapták a készítők. Egyszerűen magával ragadó és egyszerre aranyos ezáltal kedvezve a kicsiknek és egyben tartalmas is.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

az egyik kedvenc disney mesém. A történetet nagyon jól feldolgozták olyan szinten hogy az gyerekeknek és felnőtteknek is élvezetes legyen. Amit nagyon ki kell emelni az a betétdalok, mindegyik remek, magyarul és angolulis. Köszi Ákos!


 
Szilonka   2017. 10. 17.

A természetközelsége miatt kedvelem ezt a mesét, na meg az eredeti történetet is. Az alapsztori nem rossz, bár minidig furcsállottam ezt a gorillák nevelik fel a gyereket dolgot, de elnézem.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Látványos, nagyon hangulatos, igazán természetközeli kalandfilm/mese, aminek volt egy jó története is és a magyar dalok is nagyon dallamosra sikeredtek.

 
nanita95   2018. 11. 22.

Az eredeti történettől kicsit eltérve és megszéptve hozta elénk Tarzan történetét a Disney. Tarzan figurája mint egy naív gyerek ismerkedik környezetével. A konfliktust ez is okozza. Tanulsága nagyon nincs viszon a dalok nagyon jók mindd a felnőtté válásról szól pont mint a film is.

 

Amikor a gorillák először járnak az emberek táborában, egy pillanatra feltűnik a Szépség és a Szörnyeteg rajzfilmből ismert Mrs. Potts és Csészike az egyik asztalon.

(nanita95 )
 

1999-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

Az egyetlen olyan film, amelynek középpontjàban Tarzan àll és Oscar-díjat nyert.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.