Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%

Tarzan (1999)

Tarzan
Filmadatlap
 
49
Szereplők
37
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Tarzan

Galéria (18)

Videók (1)

 
Kósa Bence   2021. 06. 12.

legújabb vélemény

0

Nagy kedvenc. Tarzan és a gorillák története, izgalmas, vicces és néha szomorú. A gorillacsapat vezérhíme (Kerchak) elsőre ellenszenves, de aztán őt is jobban megismerjük, és a végén megsajnáljuk. Tarzan alkalmazkodása is érdekes a gorillacsapatban. Végül egy igazi, karizmatikus vezér lesz belőle.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Sokkal érzékletesebb és érzelmesebb is mint a mai Tarzan filmek. Valamilyen módon nagyon elkapták a készítők. Egyszerűen magával ragadó és egyszerre aranyos ezáltal kedvezve a kicsiknek és egyben tartalmas is.

 
Thibo84   2019. 05. 05.

0

Imádtam gyerekként is és felnőttként is ezt a rajzfilmet. Magával ragadt a történet, a látvány világa káprázatos, jó a humora és a betét dalok is a mai napig élvezettel hallgatom meg, igaz nem az eredetit Phil Collins-tól, hanem a magyar verziót Ákos... több»

 
dailyfilmsan   2018. 11. 22.

0

Az eredeti történettől kicsit eltérve és megszéptve hozta elénk Tarzan történetét a Disney. Tarzan figurája mint egy naív gyerek ismerkedik környezetével. A konfliktust ez is okozza. Tanulsága nagyon nincs viszon a dalok nagyon jók mindd a felnőtté válásról szól pont mint a film is.

 
Szilonka   2017. 10. 17.

0

A természetközelsége miatt kedvelem ezt a mesét, na meg az eredeti történetet is. Az alapsztori nem rossz, bár minidig furcsállottam ezt a gorillák nevelik fel a gyereket dolgot, de elnézem.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

0

az egyik kedvenc disney mesém. A történetet nagyon jól feldolgozták olyan szinten hogy az gyerekeknek és felnőtteknek is élvezetes legyen. Amit nagyon ki kell emelni az a betétdalok, mindegyik remek, magyarul és angolulis. Köszi Ákos!

 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

0

Tarzan történetei nem állnak annyira közel hozzám, de ez a mese valamiért mégis tetszett. A látvány, a színek, a kaland. És csak hozzátett az élményhez, hogy a betétdalokat Ákos énekelte. Imádtam a zenéjét.

A film összbevétele 448 191 819 dollár volt (imdb.com).

 

Daryl Hannah és Teri Polo neve is felmerült Jane szerepére.

(Thibo84)
 

Bill Paxton és Robert Forster neve is felmerült Clayton szerepére.

(Thibo84)
 

Christopher Lloyd és John Lithgow neve is felmerült Porter professzor szerepére.

(Thibo84)
 

Tantor szerepére John Ritter, Tim Conway, Tino Insana és Bob Hoskins neve is felmerült.

(Thibo84)
 

Natalie Cole, Madonna, Kristen Johnston, Theresa Russell, Christina Ricci és Charo neve is felmerült Terk szerepére.

(Thibo84)