Taxisofőr

Taxi Driver

2019.04.06 MidoD7

Azonnal üt és oda, ahova kell. Nem totojázik ez a film. Amolyan durr, bele mindent fílingje volt. Tele volt poénnal és akcióval. Semmi se maradt ki. Muszáj volt moziban nézni.

2017.07.18 Deku

A színészeket egyáltalán nem ismertem így kicsit aggódtam viszont nem volt probléma. Pont azt a várt szintet hozta amit kell sőt még túl is tett rajta. Magába tudja szippantani a nézőt könnyedén.

Megvolt, behúztam ezt a strigulát is. De Niro az egyik legnagyobb géniusz a maga szakmájában, ez tény és vitathatatlan. A történet maga jó és érdekes, de vannak a műfajában jobb filmek is.

2019.01.30 lauralaura

Nagyon fájdalmas, de az egyik kedvenc filmem. Olyan pont jól nyomasztó, meg olyan szép is.

2019.01.26 Fekete Gandalf

Talán a valaha legtöbb filmkritikát begyűjtő film, amelynek számos megvilágítása és teóriája született. Az egyik legjobb és legelmélyültebb egyszemélyes szélmalomharc a filmtörténelemben.

2017.12.01 Imlah

Martin S. e film esetében is alkotott, nem okozott csalódást. Egy igazán hatásos, jól összerakott film aminek még napokig hatása alatt lehet a néző! Elgondolkoztató.

2017.03.12 NorbiP

Mindenki imádja ezt a filmet, és én nem értem, hogy miért. Én (sajnálom, de) egyszerűen utáltam ezt a filmet. Nem tudom megmagyarázni miért, de nem tudtam élvezni

2017.01.22 valery

Klasszikusnak mondható film. Nehezen lehet kiszámítani a történetet és a jeleneteket, emiatt igazán érdekfeszítő és izgalmas. Frappáns, érdekes jelenetek és tökéletes dramaturgia.

2016.05.27 Bogi87

Robert de Niro egyik legjobb alakítását láthatjuk a Taxisofőr című filmben.

2016.12.07 Szorcsik

Robert De Niro korábbi filmjeivel kapcsolatban kicst el vagyok maradva, így elérkezettnek láttam az időt, hogy hiányosságomat elkezdjem bepótolni. Első választásom a Taxi driver volt, amely teljesen elvarázsolt. Rögtön megértettem, miért zengenek róla ódákat a filmszeretők.

2016.10.22 kernernoemi

Egy átlagos amerikai ember nem átlagosan alakuló, szövevényes életéről szól. Nagyszerű a karakter, nagyon hitelesen alakít, szerethető. A film történetének felépítése is kiváló.

2016.10.13 tiszaizsofi

Ennyi idő eltelte után is tetszett a film érdekes volt látni ilyen fiatalon Robert de Nirot. Látszik hogy már akkor is jó színész volt , ő adja a film igazi jó színvonalát. Tartalmas és érdekfeszítő krimi.

2016.10.11 Fahéjgolyó

Nagyon jó film, de szerintem ez nagyon kifejezetten egy amerikai szituációra alapszik, így én nehezebben tudtam azonosulni vele, de ezen kívül tényleg egy nagyon jól megcsinált film, elgondolkodtató történettel.

2016.09.17 krazucsi

Jópár év lemaradással, a napokban néztem meg a filmet és az egyik kedvencem lett. Biztosan állíthatom, hogy Robert De Niro-tól az egyik legjobb színészi alakítását láthattam ebben a filmben. Szenzációs volt.