Azonnal üt és oda, ahova kell. Nem totojázik ez a film. Amolyan durr, bele mindent fílingje volt. Tele volt poénnal és akcióval. Semmi se maradt ki. Muszáj volt moziban nézni.
A színészeket egyáltalán nem ismertem így kicsit aggódtam viszont nem volt probléma. Pont azt a várt szintet hozta amit kell sőt még túl is tett rajta. Magába tudja szippantani a nézőt könnyedén.
Megvolt, behúztam ezt a strigulát is. De Niro az egyik legnagyobb géniusz a maga szakmájában, ez tény és vitathatatlan. A történet maga jó és érdekes, de vannak a műfajában jobb filmek is.
Talán a valaha legtöbb filmkritikát begyűjtő film, amelynek számos megvilágítása és teóriája született. Az egyik legjobb és legelmélyültebb egyszemélyes szélmalomharc a filmtörténelemben.
Martin S. e film esetében is alkotott, nem okozott csalódást. Egy igazán hatásos, jól összerakott film aminek még napokig hatása alatt lehet a néző! Elgondolkoztató.
Klasszikusnak mondható film. Nehezen lehet kiszámítani a történetet és a jeleneteket, emiatt igazán érdekfeszítő és izgalmas. Frappáns, érdekes jelenetek és tökéletes dramaturgia.
Robert De Niro korábbi filmjeivel kapcsolatban kicst el vagyok maradva, így elérkezettnek láttam az időt, hogy hiányosságomat elkezdjem bepótolni. Első választásom a Taxi driver volt, amely teljesen elvarázsolt. Rögtön megértettem, miért zengenek róla ódákat a filmszeretők.
Egy átlagos amerikai ember nem átlagosan alakuló, szövevényes életéről szól. Nagyszerű a karakter, nagyon hitelesen alakít, szerethető. A film történetének felépítése is kiváló.
Ennyi idő eltelte után is tetszett a film érdekes volt látni ilyen fiatalon Robert de Nirot. Látszik hogy már akkor is jó színész volt , ő adja a film igazi jó színvonalát. Tartalmas és érdekfeszítő krimi.
Nagyon jó film, de szerintem ez nagyon kifejezetten egy amerikai szituációra alapszik, így én nehezebben tudtam azonosulni vele, de ezen kívül tényleg egy nagyon jól megcsinált film, elgondolkodtató történettel.