Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Prince Avalanche - Texas hercege (2013)

Prince Avalanche
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Lester69   2017. 10. 25.

legújabb vélemény

0

Nem tudtam hova tenni ezt a filmet. Gyönyörű felvételek, jó színészi alakítások, de valahogy a sztori nem az igazi. Végig néztem, mert kíváncsi voltam hova fut ki a végén, de kissé csalódtam. Főleg azért mert sok helyen comedy-nek volt titulálva, de egy temetés is több komikus elemmel rendelkezik mint ez a film.

 
inemeth   2015. 05. 12.

0

Maga a cselekmény nem vezet sehová, nincs sok fordulat. Ami igazán életre kelti a filmet, az a két főszereplő zseniális alakítása. Csöppet sem sablonosak.

 
tamas84   2014. 10. 26.

0

Nagyon jól összerakott film, vidám, nem pörgős, főleg a karakterfejlődésre koncentrál, de azt nagyon jól mutatja is be. Néha kell ilyen filmeket is nézni, hogy az embernek felüdüljön a lelke.

 
Powerful900   2015. 02. 08.

0

Sokrétű film, de közel sem hibátlan és bizony, kategórián belül is láttunk már jobbat. Egyszeri megnézésre mindenképpen alkalmasnak tartom, mert egy nagyon hangulatos filmélmény, kiváló fényképezéssel és soundtrackkel. Évek múlva viszont nem biztos, hogy fel fogjuk tudni idézni David Gordon Green filmjét.

 
Toncsi   2015. 08. 05.

0

Vicces, szomorú, drámai, minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell. Persze nincs benne sok akció, és kicsit rá kell hangolódni, hogy az ember be tudja fogadni a mondanivalóját, de nagyon sokat lehet ettől a filmtől kapni.

A film összbevétele 442 313 dollár volt (imdb.com).

 

A film a Texas államban található, mindössze 7500 lakosú Bastrop városában készült.

(dulkap)
 

A film forgatókönyve nagyjából 30 oldallal rövidebb, mint egy átlagos filmé.

(kázsé)
 

A filmet 16 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

A film az izlandi rendező, Á annan veg c. 2011-es filmjén alapul.

(kázsé)
 

Mikor a film végén Alvin németül beszél, a felirat szerint azt mondja, "Szeretnél csatlakozni a kalandunkhoz?". A valóságban azt mondja, "Szeretnél csatlakozni a lavinánkhoz?" ("Willst Du bei unserer Lawine mitmachen?").

(kázsé)
 
Mindenkinek ajánlom, aki szereti az elgondolkodtató mozikat hiteles karakterekkel és jellemfejlődéssel. A film nem pörög, inkább nyugalmat és lassú fejlődést tár fel nekünk, ami különleges lehet rohanó világunkban. több»