Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
11
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
3
Videók
A terápia
 
tofis   2019. 12. 29.

legújabb vélemény

Megnéztem és az ember csak bólogat, hogy mennyi minden jól működik ebben a filmben, de aztán egyszer csak rádöbben, hogy nem nagyon ad semmit sem ez a történet, pedig nem tartom egy elvethető filmnek A terápiát. Érezhetően van benne egy mély üzenet, viszont túlságosan is elidegeníti magát a nézőtől, amit valahol nagyon sajnáltam.

 
Tchiva   2019. 12. 28.

Francia vígjáték - lehet szeretni, vagy nagyon utálni, én inkább az előzőek táborát erősítem. Kicsit hullámzó hangulatú, néha fájdalmasan megnevettetett, néha viszont annyira unalomba fulladt, hogy azt hittem, innen már nincs kiút, zuhanunk a lejtőn. Összességében azonban inkább valamivel átlag felettinek mondanám, nem érzem igazságosnak az átlagos vagy gyengébb értékelést.


 
JamesBont   2019. 12. 27.

Gérard Depardieu neve számomra garancia a szórakozásra. Bár valószínűleg nem lesz a komédiák királya a film, a cselekmény abszurditása jó kis humorforrás.

 
paval   2019. 12. 26.

Michel Houellebecq az egyik kedvenc íróm, ráadásul szerintem színésznek sem utolsó. De a film teljes játékideje alatt arra gondoltam, hogy ő maga mennyivel jobban meg tudta volna írni ezt a sztorit, hogy bár remek karaktereket láthattam, még bőven lett volna rajtuk mit csiszolgatni, ráadásul a sztori is egy kicsit vontatott volt számomra, én legalábbis türelmetlenül vártam, hogy gyorsabban bontakozzon ki az egész, ebben a formában ugyanis nem nagyon találtam semmilyen célszerűséget, még így utólagosan sem.

 

A terápia Michel Houellebecq és Guillaume Nicloux második közös filmje a Michel Houellebecq elrablása után.

(hp)
 

Guillaume Nicloux filmjeire jellemző egyfajta folytonosság, így például A terápiában több karakter is feltűnik korábbi alkotásaiból, például a Michel Houellebecq elrablása-ból.

(hp)
 

A Valley of Love után ismét együtt dolgozott Guillaume Nicloux rendező és Gérard Depardieu.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.