Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

A terápia (2019)

Thalasso
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
3
Videók

Galéria (6)

Videók (3)

 
tofis   2019. 12. 29.

legújabb vélemény

0

Megnéztem és az ember csak bólogat, hogy mennyi minden jól működik ebben a filmben, de aztán egyszer csak rádöbben, hogy nem nagyon ad semmit sem ez a történet, pedig nem tartom egy elvethető filmnek A terápiát. Érezhetően van benne egy mély üzenet,... több»

 
paval   2019. 12. 26.

0

Michel Houellebecq az egyik kedvenc íróm, ráadásul szerintem színésznek sem utolsó. De a film teljes játékideje alatt arra gondoltam, hogy ő maga mennyivel jobban meg tudta volna írni ezt a sztorit, hogy bár remek karaktereket láthattam, még bőven l... több»

 
Tchiva   2019. 12. 28.

0

Francia vígjáték - lehet szeretni, vagy nagyon utálni, én inkább az előzőek táborát erősítem. Kicsit hullámzó hangulatú, néha fájdalmasan megnevettetett, néha viszont annyira unalomba fulladt, hogy azt hittem, innen már nincs kiút, zuhanunk a lejtőn.... több»

 
JamesBont   2019. 12. 27.

0

Gérard Depardieu neve számomra garancia a szórakozásra. Bár valószínűleg nem lesz a komédiák királya a film, a cselekmény abszurditása jó kis humorforrás.

A film összbevétele 632 994 dollár volt (imdb.com).

 

A terápia Michel Houellebecq és Guillaume Nicloux második közös filmje a Michel Houellebecq elrablása után.

(hp)
 

Guillaume Nicloux filmjeire jellemző egyfajta folytonosság, így például A terápiában több karakter is feltűnik korábbi alkotásaiból, például a Michel Houellebecq elrablása-ból.

(hp)
 

A Valley of Love után ismét együtt dolgozott Guillaume Nicloux rendező és Gérard Depardieu.

(hp)
 

Guillaume Nicloux elmondta, hogy az volt az elsődleges célja, hogy A terápiában egyesítse korábbi filmjei, a Michel Houellebecq elrablása humorát és a Valley of Love érzelmességét.

(hp)
 

Guillaume Nicloux rendező egy interjúban elmondta, hogy a forgatókönyvet még a két főszereplő leszerződtetése előtt kimondottan Michel Houellebecq-re és Gérard Depardieu-re írta.

(hp)