Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
63

A fogoly (2014)

The Captive
Filmadatlap
 
28
Szereplők
19
Vélemények
8
Képek
8
Videók
A fogoly
 
BoBamburg   2019. 09. 24.

legújabb vélemény

Egész jó filmet lehetett volna csinálni belölle, alapvetően "hálás" témát dolgoz fel, minden adott egy kemény dráma-thriller kombóhoz. De ez nem sikerült a készítőknek, nagyrészt unalmas és vontatott a cselekmény, ami random ugrál az időben, aminek semmi értelme igazából.

 
dulkap   2015. 08. 13.

Kicsit feleslegesnek éreztem az időben való ugrálásokat, főleg, hogy mindenféle rendszer nélkül. Talán a gyengébb forgatókönyvet próbálták ezzel feldobni. A film maga nem olyan rossz, csak olyan kusza és semmilyen. Két alakítást ki is tudnék emelni, de Reynolds-on én már nem lepődöm meg, korábban is bizonyította, hogy jó színész. Viszont Kevin Durand valami kegyetlenül rossz. Egy valóságshow-ban is jobb színészek vannak. Inkább maradjon meg a pár szavas kemény fiú mellékszerepeknél. Ami nem megy, nem kell erőltetni.


 
babsy88   2016. 08. 06.

Nagyon vártam ezt a filmet, egy kicsit csalódtam, talán mert pont olyan volt, mint amilyet vártam. Közepesen izgalmas, néhol túlfeszült, lehetetlen befejezéssel.

 
kevelin   2018. 03. 03.

Nekem nagyon tetszett. Végig vártam hogy mi lesz a lánnyal. Kicsit hajaz egy másik filmre nagyjából egy időben is készültek, de ennek ellenére bejött. Aki szereti a nem véres inkább gondolkodós feszült thrillereket annak ajánlom.

 
Curacao86   2015. 05. 23.

Enyhén szólva lassú a történet, ami egy idő után kicsit unalmassá is válhatna, de eléggé nyomasztó ahhoz, hogy fenn tartsa az érdeklődést. Az, hogy folyamatosan, de nem túl gyakran váltakozik benne a múlt és a jelen, közelítve a végkifejlethez, rávezetve a nézőket is a megoldásra alapvetően jó elgondolás, de ettől függetlenül még mindig lehetett volna pörgősebb, hiába egy drámáról van szó!

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Mireille Enos
Rosario Dawson
Ryan Reynolds
Mireille Enos
Rosario Dawson
Ryan Reynolds
Mireille Enos
Rosario Dawson
Mireille Enos
Ryan Reynolds
Rosario Dawson
 
Pitézésnek indul, rémálom lesz belőle. Ryan Reynolds 8 év után sem adja fel lánya keresését és úgy tűnik, igaza van. több»

A film összbevétele 2 096 212 dollár volt (imdb.com).

 

A kanadai rendező Atom Egoyan azt mondta, azért kellett északabbra költöztetniük a felvétel helyszíneit, mert Torontóban már nem számíthatnak "igazi" télre.

(kázsé)
 

A film első vetítése a kritikusoknak olyan rosszul sikerült, hogy a valódi bemutató előtt Atom Egoyan összehívta a színészeket, és azt mondta nekik, "ez nem úgy fog menni, ahogy gondoltuk". A Cannes-i bemutató végül mégis jól sikerült.

(kázsé)
 

Atom Egoyan és Ryan Reynolds első közös együttműködése.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.