A jól megszokott stílust és formát kapjuk meg Liam Neeson-tól, ami persze kiszámítható, de mégis egy izgalmas pörgős filmet kapunk így is. Ez a karakter kifejezetten jól áll Neeson-nak, bármikor szívesen újranézem ezeket a filmeket.
Mivel egyébként is imádom az akciófilmeket, így nekem alapból bejött. Sőt, azt kell, hogy mondjam, sokkal jobb az utóbbi évek Liam Neeson filmjeinél. Bár még így is rengeteg klisét tartalmaz, amelyeket már megszokhattunk az Taken filmekből, mégis egy... Több
Imádom Liam Neeson filmjeit és ezúttal sem okozott csalódást az új akciófilmje, a Nincs kiszállás. A jelenetek magukért beszélnek, pörgős és fordulatos akció, ahol nincsenek üresjáratok és sallangoktól mentes.
Nem volt ezzel a filmmel semmi baj. Egész feszes lett azt leszámítva, hogy a párbeszédektől feltéptem volna a szék karfáját. Ilyen színészpárost elherdálni egy ilyen forgatókönyvre bűn, de ha egy agykikapcsolós akciófilmre vágysz, ez hozni fogja, amit elvársz tőle. Kábé....
Egész pofás film volt, de azért itt az ideje levenni az ackióhős gúnyát. Liam Neeson egy kiváló színész, és az évente érkező akciófilmjei már kicsit kezdenek fárasztani, visszatérhetne már a komolyabb szerepekhez.
Izgalmas, fordulatos, drámai és igazi Liam Neeson féle akció is volt benne bőven. Kötelező darab!
Valahogy nem tudott lekötni, pedig most nyomozós hangulatomban voltam. nem igazán kidolgozott, nekem ez a "keresd meg ki nem illik a vonatra" nem elég. ettől függetlenül látvány van, nyomozás van még ha kevés is az én elvárásaimnak. egyszer meg lehet nézni.
Nem volt problémám a filmmel, már előtte 2 nappal megvettem rá a jegyet, és izgatottan vártam. Liam papa hozta a formáját, nem csalódtam benne. Zseniális színész, bár kissé megfáradt, ami érthető. "Miféle ember maga?" Ez egy olyan lélektani kérdés volt, amin sok ember elgondolkodhat. Nézzétek meg!!! ;)