Nem mondom, hogy nem jó film, szerintem hozza az első rész hangulatát is, de azt nem mondom, hogy végig feszült voltam a film alatt, inkább csak egy jóféle démonos film...
Izgalmas ez biztos és foglalkoztat is hogy mi lesz a végén, de sajnos ahogy halad előre a történet lehet tudni hogy happy And lesz a vége. Vannak benne kicsit ijesztő dolgok de inkább vicces lett nem ijesztő. Az első rész kicsit jobb.
Nem kellett csalódni a folytatásban, abszolút hozta azt a színvonalat, mint az első résznél. Garantált itt is a félelem, illetve az izgalom. Aki még nem látta esetleg, mindenképp pótolja.
Remek horrorfilm, ami kiemelkedik napjaink ebben a stílusban alkotott filmjei közül. Sok régi stíluselem és hangulat megtalálható benne, ami igazán emlékezetessé teszi számomra. Izgalmas, félelmetes, ijesztő, és nagyon ajánlom!
Nagyon meglepett milyen jó munkát végzett James Wan ebben a folytatásban. Az elejétől fogva a képernyőre ragadt a figyelmem. Többször a torkomban dobogott a szívem, a smink és speciális effektek is őrületesek voltak.
Nekem az első része jobban tetszett. Látványosabb is volt meg félelmetesebb is. De egyszer meglehet nézni. Félni nem féltem miközben néztem, de feszültséget azért generált, mikor nem tudtam mikor fog előjönni a démon.
Jól sikerült horrorfilm, amin valóban lehet rettegni. Magával ragadó, cselekményes, végig izgalmas és figyelmet lekötő horrorfilm. Hozza azt amit elvártam a műfajtól.
Megint csak a legjobb az egészben, hogy valós történet alapján készült. Sajnos a régi ördögűzéses dolgokról annyira kevés maradt fenn, és annyira jó látni, hogy néhány bekezdést ezek közül filmek formájában visszaadnak nekünk. És főleg ilyen remek fi... Több
Sok benne a jó jelenet, de összességében nézve eléggé vérszegény darab. Az első részhez képest mindenképp igaz ez. A történet egy nagy nulla, igazán nem szól semmiről.
Akinek tetszett a Démonok között, annak egészen biztosan a folytatás is tetszeni fog és nem érez majd csalódást. Én nem vagyok különösebben oda a démonos filmekért, de ennek ellenére egészen jó volt.
Sokkal jobb is lehetett volna ami itt csak egy közepes szintet érdemel. Maradandót éppen nem alkottak ezzel a művel de nem is fog elfelejtődni egyhamar. Szerintem igen csak jól összehozták a filmet ezért be is került a kedvenceim közé és ajánlom minden szórakozni vágyó nézőnek. Második résznek azért megtette.