Számtalanszor láttam már, de egyszer sem találtam benne eget rengető hibát. Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű. Ha még nem láttad ezt a filmet, ajánlom, hogy mihamarabb pótold.
Úristen,ennél meghatóbb mégis romantikusabb filmet még nem láttam.Rengeteget sirtam rajta,Shailene Woodley és Ansel Elgort rememekül játszottak és John Greennek pedig köszönö,hogy megirta a könyvet.Felejthetetlen élmény volt a film és a könyv is.
Ilyen nálam egy tíz per tízes film. Nem sok filmnek adtam tíz pontot, mert ilyet csak az a film kap nálam, amelyik után felállva teljesen átszellemülök, nem tudok másra gondolni csak arra a filmre. Ilyen volt az Életrevalók is, de ez csak egy a kevés... Több
Nem az a tipikus szerelmesés film és éppen ezért is különleges. A srác és a lány is betegek és nem tudják mennyi idejük van hátra,azonban ennek tudatában próbálnak szembenézni az őket érő megpróbáltatásokkal.Mind a ketten máshogy reagálnak ezekre a h... Több
Kissé tinis, kissé nyálas, de sokkal kevésbé attól, hogy zavaró legyen. Szórakoztató, néhol bölcs gondolatokkal. A fiataloknak szóló filmek közül abszolút kiemelkedik.
Ez ritka gyenge húzás lett. Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani senkinek mivel egy percig sem tudta lekötni a figyelmemet és valahogy nem az én világom. Akit érdekel persze az úgy is belenéz.
Érzelemdús, magával ragadó romantikus film, érdemes megnézni, mert hitelesek a jelenetek, a megnyilvánulások és maguk a karakterek. Nem esik túlzásokba.
Meglepően jól sikerült film. Nagyszerű alkotás ez a kedves rendezőtől. Nem tudom, hogy miért hurrogják le páran, pedig amire szolgálnának a filmek azt ez az alkotás megadja. Szórakoztat és éberen tart az utolsó percig.
Nagyon megható film, ami mély érzelmeket hoz felszínre, aranyos humorral van fűszerezve! A színészek nagyon jók, Shailene Woodley nagyon tetszett ebben a szerepben.
Csodálatos egy film. Az igaz szerelmet tökéletesen festi le eme alkotás. Megkönnyeztem a végét hisz nem is lehetett kibírni enélkül. Az eleje pedig örömmel töltötte el a szívemet.
Nagyon szép és megható film, mindenkinek ajánlom, akár barátnővel, akár anélkül megnézni. Érdemes bekészíteni a zsebiket is, nagyon megható is tud lenni néha.
Azért nem tetszett mert olyan film ami meg AKAR siratni. De a történet jó, a szereplők jók, csak szerintem hatásvadász egy kicsit. Lehet, hogy elolvasom a könyvet és akkor nem fogom úgy érezni hogy a számba akarják rágni.