Ízig -vérig romantikus film a szó legpozitívabb értelmében. Mentes a túlzott szentimentalizmustól és a felesleges kliséktől. Nagyon megható, keserédes mese.
Sok-sok film született már beteg fiatalokról, akikre rátalál a szerelem aztán az élet közbeszól. Szép film, párszor meg lehet nézni, de nem kiemelkedő.
Igazán léleksimogató film. Nagyon szép történet, amely megmutatja, hogy nemszámít meddig élünk, a lényeg hogy tartalommal töltsük meg az életünket, mert akkor élünk igazán.
Alapvetően az ötlet jó, a romantika és a szerelem mindig ok, de a végét eléggé összecsapottnak éreztem, és a rákbetegség sem volt túl fényes húzás, mert nem hiszem hogy az ebben a betegségben szenvedő emberek örültek, hogy ilyen filmekben mutogatják... Több
Romantikus megható dráma mély emberi érzésekről. Szívszorító és érzelmekre ható érzelmileg megfog.ó tanulságos dráma. A két főszereplő nagyon össze illik és jól alakítanak.
Nem rossz film. Egyszer mindenképp meg lehet nézni. De a könyv az jócskán többet ad, de így is szívbemarkoló történetet kapunk, és nem mindennapi módon találva.. :)
Tényleg komoly filmről van szó. Bármennyire is küszködik az ember az érzelmeivel a végén úgy is megríkatja. Beleborzongtam a film végén. Nagyon jól össze lett hangolva ez a dráma is, egyszerre volt vicces és sírós is. Egyik top 3-as dráma filmem!
Csodálatos film, mély történettel. Igazi siratós film. Rákos betegeknek szerintem hasznos lehet, mert tökéletesen közvetíti, hogy nem szabad feladni az életet még akkor sem, ha tudja az ember, hogy nem tart sokáig. Csak ajánlani tudom, főleg ha az ember szereti az olyan filmeket, amiken lehet sírni.
Megható, romantikus történet, néha még viccesnek is nevezhető, de főként tiniknek készült műről van szó. Annak viszont egész jó. Szerintem azért érdemes egyszer megnézni.
Nem olvastam a könyvet, mert féltem, hogy annyira sztárolták a filmet és a könyvet is, hogy nagyon sallangos lesz és unalmas. Abszolút nem volt az. Nagyon tetszett a film, a sírás nem maradt el. A két fiatal főszereplőt még szerintem sok filmben láthatjuk majd, jól alakították a szerepüket. Ajánlom mindenkinek.