A legszebb romantikus film, amit valaha láttam. Valamint az első, ami megríkatott.... Eredetileg nem is akartam megnézni, mert előbb a könyvet szerettem volna elolvasni, de úgy voltam vele, hogyha a film jó, a könyv is minden bizonyára, már pedig csu... Több
Érzelmes film, otthon ülős, hideg téli estékre kiváló, akár egyedül, akár társsal! Nekem tetszett, igazi sírós, csajos film :) Nekem hangulatában, témában, érzelemben is nagyon hasonlít a 'Walk to remember' (Séta a mútltba) c. filmhez.
Nem a csillagokban van a hiba, hanem aki ezt írta, meg akik ezt elkövették. Ez most a rákbetegségnek kampányfilm ? Vagy egyszerűen nem értem, hogy miért kell a szerelmet, hozzákapcsolni a fájdalomhoz, és a szenvedéshez, és miért kell ebben dagonyázni... Több
Nagyon megható történet. A könyvet olvastam előbb, így tudtam mire számítsak, de így is meghatott. Papírzsepit előkészíteni!
Nagyon tetszett a film, örömmel hallottam, hogy Green többi könyvének megfilmesítése is tervben van. Nagyszerű, szívbemarkoló történet, ami nagyon mélyen meg tudja érinteni az embert. Ehhez nem csak a kiváló alaptörténet, de a jó színészek és a jó rendezés is elengedhetetlen volt, szerintem ez mind összejött.
Csodálatos, de szomorú szerelmi történet. Minden szerelmes párnak legalább egyszer érdemes megnéznie! Megható, magával ragadó, mély alkotás, de nem érdemes kihagyni.
Azt hittem, hogy nagyon nyálas lesz és kiszámítható, de nem így lett. Tetszett nagyon a film, a két fiatal főszereplő szerintem szuper. Sírás garantált. :)
Hazel nagyon közel került hozzám a film végére. Barátnők lettünk. Együtt sírtunk, együtt nevettünk... Bele tudtam magam élni a szerepébe. Ahogy a színésznő is. Páratlan film, a csontodig hatol.
Nagyon megható és érzelmekkel teli film. Zsebkendő kötelező. :) Shailene Woodley nagyszerűen alakított, le a kalappal, figyelni fogom a következő filmjeit.
Már a könyvet is imádtam és a filmben sem csalódtam, nagyon megható és szép történet. Woodley nagyon fiatal még, de iszonyat jó színésznő, még sokra fogja vinni.
Tavaly nyáron a szülinapom alkalmából gondoltam egyet, hogy meglepem magamat egy nyálas-csöpögős filmmel. Sikerült erre a filmre beülni és hát beletrafáltam, mert ahhoz képest is jobb volt, mint amit elképzelt volna az ember, mikor beül rá. Jelzem, a könyvet nem olvastam! Talán emiatt is 10/8