Gwen

Egy bérgyilkos megpróbál jóvátételre törekedni, hogy visszaadja egy gyönyörű fiatal énekesnő látását.

(Szarka Károly)

Rendező: John Woo
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2024.08.22. | SkyShowtime (2025.06.24.)

A bérgyilkos  (1989)

Hugo Diego Garcia
Diana Silvers

2025.06.25 Gwen

Egy újabb feldolgozás, aminek nem értem a létezését. Az eredeti tökéletesen jó volt és nem is az a film, ami annyira elöregedett volna, hogy élvezhetetlen lenne manapság.

2024.09.21 Eastern79

Végre

John Woo végre ismét elemében. Lassított lőpárbajok, galambok, repkedő autók, látványos közelharcok, egyetlen hátránya, hogy kissé sablonos a sztori.

2024.09.22 aliasteáscsésze

Ez a Woo kicsit más

Persze megvannak a rá jellemző stílusjegyek. Ellenben olyan érzésem támadt a film nézése közben, mintha magával ragadta volna a szentimentalizmus. A szereplők nem hoznak kiemelkedő alakítást, de ez abszolút nem zavaró. Worthington ugyan nem tud igazán gonosz lenni. Gyenge ehhez a szerephez. Nathalie Emmanuel gyönyörű, mint mindig. Talán még szebb, mint a Trónok harcában. Bármilyen hajat hordhat. Kopasz is lehetne, akkor káprázatos lenne. Omar Syt rengetegszer láttam már kemény zsaru szerepben, de valahogy az arca túl barátságos, így nem csoda, ha a jó zsaru-rossz zsaru szerepből neki mindig a jó jut. Összegezve: egy látványos, szórakoztató akciófilmet láthatunk.

2024.08.28 thomino

Érezhető John Woo hatása és stílusa, de minden szembontból egy gyenge verziója régi önmagának. Mintha saját magát szeretné kifigurázni. Furcsa.