The Last of Us

The Last of Us

2025.04.23 Griff

Minden jó, a másiknak semmi sem

Az egyik, aki játszott vele, dicséri. A másik, aki játszott vele, lehúzza. Van, aki kevesli az akciót, a másik sokallja a "szivárványt". A sok ellentmondásosság miatt szerencsésnek mondhatom magam, mivel nem játszottam vele, még részleteket sem láttam, így előnnyel kezdtem neki anno az első évadnak. "Szimplán" filmsorozatként néztem, és ebben a formában engem megfogott, nézette magát. Szépen felvezették a szereplőket, a motivációkat, a miérteket, a társadalomkritikát. Mindig kaptunk valami új információt, egy kis "gombát", ahogy összeálltak a mozaikok, fő szálnak meg a fokozatosan kialakuló apa-lányaszerű kapcsolat a véres lezárásig. Összességében egy erős közepes drámasorozat thrilleres beütéssel. Eddig.

2023.03.14 Di Canio

Megvan a játék, de ez a sorozat eddig nem igazán tetszik. Ilyen lelkizős valamit csináltak belőle, a fertőzött szinte nulla, csak a képi világ menti meg, az azért jól visszaadja a játékot, a szereplők is jók voltak eddig. Némelyik részben egész jól v... Több

2023.07.31 Clay44

Egy méltó adaptáció

Sajnos nem volt lehetőségem a játékokkal játszani, amit nagyon sajnálok, de ami késik, nem múlik. Viszont YouTube-on végignéztem a gameplayeket, és amit láttam, az brutális. Ezután tűkön ülve vártam, mit lehet kihozni egy élőszereplős sorozatból. Én úgy gondolom, méltó lett a nevéhez. Pedro a legjobb Joel szerintem. Bella hagy némi kívánnivalót, de jól játszik, csak szerintem nem passzol Ellie személyéhez. Alapvetően mindenki hozza, amit kell. Sokaknál kiverte a biztosítékot a 3.rész, de szerintem ez egy remek alkalom volt arra, hogy a játék egyik ismeretlen szálát megmutassák. A story még mindig erős és izgalmas, csak ajánlani tudom. Főleg azoknak, akiknek nincs lehetőségük játszani.

2023.02.28 Maestro

Már megint LMBTQ

Nem vagyok homofób, nem zavar senki, mindenki azt csinál, amit szeretne, de azért kicsit már unalmas, hogy minden HBO, Netflix stb. sorozat tele van LMBTQ szereplőkkel, ha kell, ha nem. Nem bánom, de ne mindig és ne minden áron. Persze, küzdjenek a jogaikért meg minden. Csak néha nem lehetne egy kis szünet? Tudom, tudom, homofób vagyok. :-) Amúgy egész jó kis feldolgozás. Jó, hogy sorozatban gondolkodtak a készítők, nem pedig egy mozifilmben. Jó a látvány és a hangulat is oké.

2023.01.15 Mark

Nagyon jó adaptáció, itt-ott változtattak a sztorin, de nem volt zavaró. Ajánlom mindenkinek, nem csak annak, aki játszotta a játékot.

Szerintem katasztrófa :/

Az első részén halálra untam magam.

2023.06.05 Della Street

A gombák nem esznek halottakat

No persze. Első zombis filmem (ugye, itt ezek a a begombásodottak a zombik?), én nem nézem tovább. Halál unalmas. A Szellemvárosok követőinek akad egy pár eye candy, de ennyi. Ezért ugyan nem nézem tovább.

2023.04.10 Zsolt384530 Nézhetetlen

Unalmas, tucat, lassú, b*zis, Hbo-os vacak...

2023.01.16 Dani

Nagyon jó adaptációja lett a játéknak. Először kicsit szkeptikus voltam Pascallal kapcsolatban, de remekül hozta a karaktert. Maga a történet is megmaradt ami eredendően volt - egy időtlen történet a túlélésről és a szeretetről.

2024.02.08 István400340

Hat igen, ilyen egy jó játékadaptáció

Ugye ízlések és pofonok. Viszont sok ember elfelejti, hogy ez egy játékadaptáció, szóval nem csak mint egy sima sorit kell értékelni. Ha ebben az aspektusban nézzük, akkor nem csak jó, hanem zseniális.