Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
dulkap   2015. 07. 05.

Nem olyan vészes a film, hiszen lehetett számítani arra, hogy a színészi játék nem a legjobb, a történet egyszerű és a trükkök/maszkok is közepesek. A film nagy hibája azonban, hogy az összes karaktert tök hülyének írták meg. Annyira tök logikátlanul viselkedik mindenki, hogy az még egy ilyen stílusú filmtől is sok. Azonban a film egy egyszer nézhetős közepes B-film, ami időnként egy csipetnyi izgalmat is tartogat. (A lény fejszerkezetéről nekem a Rawhead Rex szörnye jutott eszembe.)

 
Kóborló   2019. 06. 10.
A borzalom, ami a film címével ellentétben nem nagyon akar rejtőzködni

Nagyon régen láttam első alkalommal ezt a filmet, még valamikor a videokazettás tékákból való kölcsönzések idején, és azokban az időkben szerintem még a teljesen vállalható poszt-apokaliptikus sci-fi horrorok közé lehetett sorolni. Persze, ha mai szemmel nézzük (és persze, ha nem lenne meg nálam is a nosztalgiafaktora a 80-as évek efféle filmgyártásához, akkor talán én is egy elég gyenge próbálkozásnak érezném), hajlamosak lehetnénk szinte azonnal besorolni a trash műfajba, de mivel anno rengeteg efféle minőségű alkotás láthatott napvilágot, én kimondottan jól szórakoztam rajta. A film producere az a bizonyos Roger Corman volt, aki számtalan ehhez hasonló filmet készített, tehát, amikor megh... több»


 
varjú   2016. 04. 10.

Leginkább az alien-filmekhez sorolható, amelyekben egy undormányos szörnyfaj próbálja teherbe ejteni a jóféle faj női egyedeit, hogy valami jobb bukjon ki belőle. Nos Dióhéjban ennyi. Rosszabbul is telhet a szombat estéd, min t ennek a filmnek a társaságában. De jobban is.

 
kasztni   2015. 01. 11.

Hát középszerű b kategóriás, de nem rossz. Az a legjobb, hogy a szörny nem olyan titokzatos, bújtatott lény, hanem megmutatják, szőröstül bőröstül, a vele való küzdelemmel együtt.

A film összbevétele 858 591 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezőjének, Thierry Notznak ez volt az első rendezése.

(Kóborló )
 

A szörny jelmezét két színészre készítették: egy magasabb és testesebbre, illetve egy alacsonyabb és vékonyabb színészre alakították.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.