Bérhaverok

The Wedding Ringer

2016.10.15 Manson

Szerintem ez egy nagyon jól összerakott vígjáték. Jók a poénok, jól alakít a főszereplő. Végig egy laza, igazi kikapcsolódást nyújtó, pörgős vígjáték.

2015.10.27 krysn95

Kevin Hart, Kevin Hart-ot alakít ebben a filmjében is. Ha épp eléd kerül, akkor érdemes megnézni. Nem egy örök klasszikus, de abszolút fogyasztható vígjáték..ilyen bármikor jöhet.

2015.06.29 macikutya

Nekem is tetszett, ráadásul más szemszöget használ, megmutatja férfi szemszögből egy esküvő nyűgeit, ami igen vicces, ha már így bemutatják. A vége elég jó... Tetszik, hogy végül elkezd élni és nem egy boldogan élnek, míg meg nem halnak csak a pénzed kellett volna csajjal van.

2016.12.13 Maxima

Pörgős, jókedvre derítő vígjáték, ami végig megnevetteti a nézőt. Nagyon jól alakít benne a főszereplő, igazán humoros és karakteres. Moziban nagy élmény volt, kellemes kikapcsolódás.

2015.08.17 Norcsi59

Őszintén szólva régen láttam ilyen pörgős, jó humorú vígjátékot, ami végig lekötött és egy percig sem untatott. Nagyon jól alakít benne a főszereplő, minden perce élmény volt :)

2015.10.20 J.Fatime

Szuper film volt.Először nézegettem a szereplőket és gondolkoztam sokat,hogy ezek kik lehetnek nem igazán voltam ismerősek csak úgy néha néha feltűnnek egy egy filmben rövid ideig. Aztán ez a néger srác nagyon vicces volt,imádtam és a kis lúzer Josh ... Több

2015.06.30 bigi

Nagyon jó kis vígjáték, az egyik legjobb, amit az elmúlt pár hétben láttam. Jókat derültem rajta, akkor is például amikor a legénybúcsút tartották és a kutya volt a főszám, és amikor ráharapott a …. Szakadtunk rajta.

2018.07.24 kisssjanka

A film alapsztorija nagyon jó ötlet. Vicces, ütős, igazi vígjáték nagyon nagyot ütő poénokkal, tök jó zenével. Életvidám film ami bármikor feldob, jókedvre derít.

2016.09.15 Vviktor

Szerintem ez egy igazán ütős, humoros vígjáték, amiben nagyon jól alakít a főszereplő színész. Végig pörgős, cselekményes. Végig nevettük a filmet a moziban, igazi élmény volt!

2016.01.07 kocoska20

A nagy felhajtás ellenére nem lett túl minőségi film, sőt igencsak gyenge. Nagy csalódás, mert gagyi. Egy darabig reménykedtem, de aztán már inkább vártam hogy vége legyen.

2015.08.12 Corazon.Donq

Nekem nagyon tetszett ez a film. Erre azt lehet mondani, hogy kihagyhatatlan, mert egy csodálatos élménytől fosztod meg magad, ha bele se nézel. Szerintem igazán szórakoztató.

2015.05.21 Balu

Kellemes csalódás volt a film. Rég nevettem ennyit egy vígjátékon. A poénok nagyon jók, de a történet elég sablonos, jó pár dolgot már más filmekben is láthattunk és sajnos a film vége már az első 10 percben kiszámítható volt,de élveztem megér egy mozit!

2018.12.19 szanko

Összességében jó film volt. Az elején kicsit aggódtam, hogy ismét a sablon poénok, és erőltetett lesz. De szerencsére nem. Könnyed, laza film, jó kis poénokkkal. Kikapcsolódásnak tökéletes.

2015.06.16 Melibaba

Szerintem egyszer nezhetos film volt. Annyira nem nagy durranas. Altalanos poenokat lonek el. Egy kis kikapcsolodasnak elmegy.