Kissé zavaros a film, de ami biztos, hogy igen feszült alkotásról van szó, a feszültség ugyanis már az első másodperctől kezdve jelen van a filmben és kitart a utolsó kockákig. Vallási dogmák, misztikusság és a realitás keveréke a film.
A szereplő gárdától a nyomasztó hangulatig és a korhű elemekig elég korrekt film lett. Igaz, egyszerű és nyitott történet mellett.
Ha őszinte akarok lenni, ez nem annyira egy jó film. A története szinte semmilyen, ráadásul se eleje, se vége nincs ennek a filmnek, vagyis én ezt éreztem. Megnéztem, vártam, mi lesz a végén, erre semmi. Misztikum van benne, sőt igazából csak az működik benne, de ez kevés ahhoz, hogy én azt mondhassam, „na, ez egy jó film”, mert sajnos nem az. És bár én Anya Taylor-Joyt nagyon kedvelem, a mai generáció egyik legsikeresebb színésznője, ezt sajnos ő sem tudja megmenteni, igaz, itt a színészi játékával semmi probléma nem volt. Én igazából senkinek nem ajánlom. A misztikum mellet még a hangulata az, ami nagyon adja, de több nem. Vannak ettől sokkal érdekesebb és misztikusabb filmek, azt meg, hogy horrornak van feltüntetve, nem értem, semmi ijesztő nincs benne.
Régóta az első olyan horrorfilm, ami napokig nem hagyott nyugodni. Folyamatosan a film képei peregtek a szemem előtt. Nem látványilag felkavaró, inkább az egész történet és az események láncolata az ami kiveri a biztosítékot.
Kicsit csalódott voltam a film után, ugyanis sokkal nagyobb durranásra, félelmetesebb jelenetekre számítottam az előzetes alapján. A történet kissé lapos volt, nem tudta sokáig fenn tartani az érdeklődésemet.
Bár azt el kell ismernem, hogy a film hangulata és az atmoszférája egészen elképesztő, sajnos elég gyengére sikerült. A történet sem nagy szám, a feszültségfokozás pedig nulla. Sokkal többet vártam tőle.
A boszorkány egy hátborzongató horror-thriller. Már az első jelenete is felkelti a figyelmünket, mozgalmas és feszültséget árasztó film, légköre hátborzongató.
Végtelenségig lehetne írni róla de elég ide annyi, hogy a karaktereket nagyon eltalálták. Adott a sztori: Van egy család, amely tagjai szinte mind analfabéta, semmihez nem értő emberek, akik igen nehéz helyzetbe kerülnek miután kitagadja őket a közösségük, vallási okokból. Ez persze okoz némi fejtörést egy erdő szélén, élelem, biztonság, és remény híján. Általában nem hiszünk a boszorkányokban, de mire a film végéhez érünk megváltozhat a véleményünk. A történet egyszerű, de annál izgalmasabb, avégét én egy kicsit átszerkeszteném, de alapjában véve, teljesen befogadható a film. A középkorból származó vallási bigottság és fanatizmus találkozik a sötét mágiával. Hogy melyik győz? Hát az erősebb! Ami itt nem a kereszténységet pártolja.
Szerintem ez egy nagyon jó kis horror film volt. És külön öröm, hogy nem jumpscare-rel operált, hanem hangulattal és atmoszférával, ami nagyon nyomasztó és erős a filmben.
Hihetetlen.Nehéz ráérezni a stílusára,de ha sikerül akkor nagyon tetszeni fog.Eszméletlen hogy szinte semmi pénzből egy ilyen mély,ijesztő filmet aikerült készíteniük az alkotóknak és a nyelvezete is "jól áll"neki.De kell hozzá gyomor.
Egyáltalán nem tartom horrornak ezt a filmet, amennyire beharangozták anno annyira rosszra sikeredett számomra. Lehet nem lett volna olyan rossz, ha nincs a rengeteg vontatott semmitmondó felesleges jelenet, ami unalmassá tette.
"Tapasztalt" horror,thriller nézőként már nehezen ijedek meg filmeken . Ez alól ez a film sem volt kivétel (mondjuk ettől senki sem fog) , de ettől függetlenül nagyon jó a film hangulata .