Három óriásplakát Ebbing határában

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

2018.05.07 Sólyom.Pocok

Nagy elvárásaim voltak és a film magasan megugrotta. Tökéletes dráma, remek alakítások, tökéletes sztori és végre nincsenek benne béna kiegészítő szálak stb. Mintha a script docotorok elfelejtették volna átírni csöpögősre. Nagyon kemény dráma és még... Több

2018.04.16 Csicsi88

Megérdemelten kapta a film a jelöléseket és díjakat. Remek alakítások, a történetet több szemszögből is megmutatják. Érdemes megnézni, minden korosztály számára ajánlom.

2018.08.31 Barnabii44

Nagy meglepetés volt nekem a film mindenkinek ajánlom.

2024.08.03 Xexes Nézhetetlen

Három képmutatás az Oscar határában

Elképesztően hitvány, alibi film. Ennyire könnyen még akkor sem lenne szabad megúszni a forgatókönyv megírását, ha az összes célunk mindössze annyi, hogy felböfögjük minden liberális toposzt, amitől felizgul egy progresszív amerikai egyetemista valamelyik campuszon. Az alaphelyzet – egy brutális gyilkosság lenne – azért nincs kibontva, mert teljesen elhanyagolható, kamu alibi, sokkal őszintébb lett volna, ha a színészeket leültetik egy székre, és felolvastatják velük a sztorinak hazudott propagandaízű dialógusokat. Egy igazi best of film haladó módra, drámának álcázva: minden fehér bunkó és rasszista, minden rendőr kedvenc sportja a dolgos feketék verése, egyáltalán minden fehér férfi bunkó, aljas és természetesen rasszista, a pap csak pedofil lehet, aki miután jól beolvastak neki, csak tátott szájjal néz maga elé, hogy a 80 alatti IQ-val rendelkező nézők így tudják detektálni, hogy a hallgatás beleegyezés, és az ultra passzív-agresszív hősnőnk gyászában is egy igazi femináci, aki mindenkit bölcsen kioszt – bocsánat, nem mindenkit, csak a fehér, bunkó, rasszista férfiakat, hiszen belőlük van a legtöbb. Tökéletes lenyomata ez a mozi a filmművészet hanyatlásának napjainkban.

2022.07.11 tangatamanu

Sam Rockwell alakítása Oscart érdemel.

2018.08.14 buzsikturner

Igazán egyedi történettel és kiváló alakításokkal rendelkező dráma, engem a hangulata mégsem kapott el. Megértek minden érvet, ami miatt a legjobbak közt tartják számon, mégsem tudott beszippantani, így nem volt teljes az élmény.

2019.10.27 freeman

fos

A Film!

2018.01.19 Alphik

Ez kész, Martin McDonagh visszatért egy olyan sztorival, amitől nekem konkrétan leesett az állam. Abszolút kellő mennyiségben és arányban van benne adagolva a humor, a dráma, a tragédia. Ez a film engem egy igencsak intenzív hullámvölgyekbe repített,... Több

2018.03.04 fhidasi

Ez a film pont arra ad tanúbizonyságot hogy mekkora nagy hülyeség a filmcím alapján ítélkezni, mert számomra nagyon nem volt szimpatikus, napokig tologattam a film indítását, aztán mikor végignéztem rendesen "lelkifurkám" volt hogy Miéééért!? :) Ez egy nagy erős alkotás lett, végig lekötött, szuper film!

2018.01.02 ComptonBene

Az utóbbi évek legjobb filmje. Zseniális. Az erőszakik rendezője formában van. Mindenkinek ajánlom aki szereti a dramedyt, és az igazán jó filmeket. Sam rockwell lesöpör mindenkit a vászonról. Hatalmasat alakít.

2018.02.05 low2row

Tudom sokaknak ez az év filmje, de számomra elvesztegetett idő. Befejezetlen, néhol logikátlan. Többszörnézős? Nekem ez az egy is fájt...

2018.03.26 Pyarron95

Elsöprő, hatalmas élményt nyújt ez a film, szomorú, hogy csak két Oscar-díjat kapott. Zseniális alakítások, remek, meglepő fordulatokkal tűzdelt történet, és igazán mély mondanivaló. Ezt KELL nyújtania egy drámának. Emellett még aki vevő a feketébb humorra, annak igazi nagy kedvence lehet.

2018.01.31 putto

Meghökkentő, elgondolkodtató, életszerű... Aki egy kicsit is vevő a hasonló filmekre és van némi tapasztalata az életről, biztosan értékelni fogja.