Színészet, rendezés, forgatókönyv szinten az elmúlt évek egyik legzseniálisabb filmje. McDonagh végrehajtja azt a bravúrt, hogy úgy képes egy alapvetően tragikus történetet feldolgozni, hogy egyrészt sűrűn teleszövi elemi erejű humorral és érzelmi ám... Több
Pozitív csalódás volt ez a film számomra. Azt hittem nem annyira szeretem a sötét filmeket, de ez kivételesen nagyon megfogott. A története abszolúte kifürkészhetetlen, és minden egyes karakter jól felépített volt.
Az Erőszakik anno a dialógusaival teljesen levett a lábamról, mai napig idézgetünk belőle a baráti társaságban. Ott a fekete humor dominált, de már az előzetesekből is látszott, hogy a Három óriásplakát Ebbing határában komorabb hangvételű lesz, és i... Több
Az önmagunkért, igazunkért és szeretteinkért való kiállás filmje, mely megérdemelten kapott két Oscart. Frances McDormand óriásit alakít. A történetnek rengeteg színe, mélysége és értéke van, óriási tanulságokkal. Nekem nagyon tetszett, értékelésem: erős 8 pont.
Nem tudom minek köszönheti a nagy felhajtást, mert semmi különös vagy újdonság nincs. Az hogy fejlődik egy karakter pedig nem újdonság. Én nagyon untam.
Az év legjobb filmje! Egyszerűen zseniális. Amit kaptunk: félelmetes alakítások, nagyon szép tájak, hihetetlen jól sikerült zene és egy remek történet egy éppen megfelelő befejezéssel.
Egész jó film, a dráma mellett van benne humor is, a főszereplő színészek jól játszanak. Csupán kissé vontatottnak éreztem, de persze direkt ilyen a film. Nálam 8/10.
[Tökéletes forgatókönyv, szívfacsaró dráma, morbid humor, pazar színészi játék] [és nem kapta meg a legjobb filmnek járó Oscar díjat?] [Hogy lehet ez, Tisztelt Akadémia?] Vörös alapon hatalmas betűkkel ezt is ki lehetne írni három óriásplakátra, leh... Teljes kritika
Ez egy nagyon elgondolkodtató film, zseniális színészi alakításokkal. Egyértelműen 2017 legjobb filmje, amit mindenkinek érdemes legalább egyszer megnézni.
Nem túl sok filmet láttam még 2017-ből, de eddig ez volt a legjobb azok közül. Mindhárom színész jó alakítást nyújtott, maga a film nem rosszabb, mint vártam (az In Bruges az egyik kedvenc filmem a rendezőtől).
Annak ellenére, hogy számomra nagyon vontatott, végig élvezni tudtam a történetet. Néhol nagyon idegesítő a főszereplő asszony, ettől függetlenül tetszett a film, ajánlom mindenkinek. Néhol nagyon megindító a történet.