Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
3
Videók
 
Henk   2020. 04. 15.

legújabb vélemény

Nem tagadom, kissé nyomasztó volt, de úgy érzem nagy szükségem volt erre a hangulatra, annak ellenére, hogy bőven jutott ebből mostanság. Az ember el tud vonatkoztatni az egésztől, de néha olyan volt, mintha a saját magam életét nézném.

 
mártilány   2020. 04. 13.

Életszerű, megható történet arról, milyen nehéz egy új országban új életet kezdeni, megtalálni az egyensúlyt munka és család közt, leküzdeni a beilleszkedés nehézségeit. Örök aktuális problémák ezek, ez a film pedig különösen jól közvetíti az érzelme... több»


 
Gyula   2020. 04. 12.

Gyönyörű film, gyönyörű zene, érdekes történet. Nekem ennél több nem is kell a maximum pontszámhoz. Érzékenyebb nézőknek nem árt bekészíteni a zsebkendőt, szembejöhetnek velük igazán szívszorító jelenetek is.

 
Haj   2020. 04. 10.

Oké, ez a film egyszerűen nagyszerű. Szikár és ütős, ugyanakkor lebilincselő. Piszok jól néz ki, a történet pedig úgy íródott, hogy szerintem a legtöbben azonosulni tudunk vele, és nagyon is értjük, mit akar mondani a film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.