Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Szerelmünk napjai (2018)

Time Freak
Filmadatlap
 
25
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Asa Butterfield
Sophie Turner
Asa Butterfield
Sophie Turner
Asa Butterfield
Asa Butterfield
Skyler Gisondo
Skyler Gisondo
Sophie Turner
Skyler Gisondo
Asa Butterfield
Asa Butterfield
Asa Butterfield
Sophie Turner
Skyler Gisondo
Asa Butterfield
Sophie Turner
Sophie Turner
Asa Butterfield
Asa Butterfield

Videók (2)

 
freeman   2020. 02. 04.

legújabb vélemény

0

Király film

 
indingo   2019. 06. 11.

0

Vonatott volt a története. A két fiatal nagyon nem illett össze nekem, Asa túl gyerek. A szinkronhangokat se találták el. Az ötlet se az igazi. Zseni a gyerek, de azért az egész kapcsolata egy nagy hazugságon alapszik és nem őszinte a barátnőjével.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 03. 03.

0
Drámai szálak mindenütt

Biztos mindenki ábrándozott már azon (kortól és nemtől függetlenül), hogy élete nagy szerelme véget ért, s ott állunk egyedül a csalódottságunkkal és az összetört szívünkkel, s hogy bárcsak visszarepülhetnénk arra a pont(ok)ra, amely(ek) a szakításho... teljes kritika»

 
Szilonka   2019. 08. 06.

0

Meddig vagy hajlandó elmenni a szerelmedért? Ami nem megy azt is erőltetni kell? Erről mindenkinek más a véleménye, nekem tetszett a koncepció.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

0

Nagyon jó az időutazós alapkoncepció, ahogy próbálja megtartani a szerelmét. De egyben szomorú is, legalábbis számomra. Sophia Turner itt nagyon jól alakította a karakterét, pedig sokszor nem szokott tetszeni a játéka. Ügyes és csavaros időutazás humorral fűszerezve.

 
TomÁcs   2019. 09. 24.

0

Nem egy szokványos tinifilm a szerelemről, kapcsolatokról, barátságról. A főszereplő kapálózása tetszett, helyes volt.

 
VvV   2019. 12. 10.

0

Annyiszor láttunk már hasonlót. Azokhoz képest semmi újat nem adott, sőt ez még száraz is volt. Vártam volna valami odacsapást katarzist a végére.

A film összbevétele 285 416 dollár volt (imdb.com).

 

A Szerelmünk napjai november 9-én debütált a mozikban a tengerentúlon, de ugyanazen a napon a streaming szolgáltatók kínálatába is bekerült.

(hp)
 

A film alapjául szolgáló 2011-es rövidfilmet teljes egészében Andrew Bowler és felesége, Gigi Causey finanszírozták (a költségek 25 ezer dollárra rúgtak). Az alkotást 2012-ben jelölték a Legjobb rövidfilm Oscar-díjára, ennek ellenére a Sundance, a Telluride és a Tribeca Filmfesztivál visszautasította a film bemutatását.

(hp)
 

Andrew Bowler számára nem idegen a vígjátékok világa. Pályája kezdetén több televíziós műsorhoz is írt skeccseket.

(hp)
 

Bár Andrew Bowler hosszú éveket töltött már egy a pályán producerként, a Szerelmünk napjai mégis csak a második egészestés filmje.

(hp)
 

A film alapjául az azonos című Oscar-díjra jelölt rövidfilm szolgált.

(hp)
 
Andrew Bowler saját, tízperces, Oscar-díjra jelölt rövidfilmjét gondolta újra azok kedvéért (is), akik kedvelik az időutazós filmeket. És nem, nyilván nem azért, hogy aztán a Time Freak ilyen borzasztó magyar címet kapjon. több»