Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 06. 11.

Vonatott volt a története. A két fiatal nagyon nem illett össze nekem, Asa túl gyerek. A szinkronhangokat se találták el. Az ötlet se az igazi. Zseni a gyerek, de azért az egész kapcsolata egy nagy hazugságon alapszik és nem őszinte a barátnőjével.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 03. 03.
Drámai szálak mindenütt

Biztos mindenki ábrándozott már azon (kortól és nemtől függetlenül), hogy élete nagy szerelme véget ért, s ott állunk egyedül a csalódottságunkkal és az összetört szívünkkel, s hogy bárcsak visszarepülhetnénk arra a pont(ok)ra, amely(ek) a szakításhoz vezettek, s a tapasztalatainkkal felvértezve másképp alakítanánk a dolgokat. Magyarán: a kapcsolat kapna egy második esélyt. Nos, van egy jó hírem: a fenti gondolatot alapul véve Andrew Bowler a saját (s 2011-ben Oscar-díjra is jelölt) rövidfilmjét, a Time Freak-et egész estés mozivá felturbózva megajándékozott minket egy egész korrekt kis romkommal! A történet szerint a zseniális tudással megáldott, ám kissé visszahúzódó Stilmannel (Asa Butte... több»


 
kasztni   2019. 02. 10.

Nagyon jó volt látni Sophie Turnert egy ilyen szerepben is. Szerintem nagyon jól állt neki, abszolút természetesnek hatott a karaktere, annak ellenére, hogy szerintem nem igazán volt jól megírva. Szóval, ha valamiért az alakítása végett mindenképpen érdemes megnézni a filmet!

 
danaso   2019. 02. 09.

Bár nem rajongok a műfajért, mindenképpen szerettem volna esélyt adni a filmnek, persze nem voltak különösebben nagy elvárásaim, de sajnos a film még így is tudott csalódást okozni. Az ugyanarra a sémára felhúzott szereplőket gyakorlatilag már tucatszor láthattuk más produkciókban. Nem különösebben elmondható ez magáról a cselekményről. Így gyakorlatilag becsapva érezheti magát az, aki valamilyen újdonság reményében nézi meg. :/

 
Fiximan   2019. 02. 08.

Szerintem mindkét főszereplő igen tehetséges, a történet is abszolút rendben volt, de a végeredmény mégis olyan látszatot kelt, mintha inkább tévébe és nem mozivászonra szánták volna. Nem lett rossz, csak valahogy nagyon középszerű. A Szerelmünk napjai randifilmnek abszolút megfelel, de ha a saját szórakoztatásod a cél, szerintem találsz jobbat is a kínálatból.

Asa Butterfield
Sophie Turner
Asa Butterfield
Sophie Turner
Asa Butterfield
Asa Butterfield
Skyler Gisondo
Skyler Gisondo
Sophie Turner
Skyler Gisondo
Asa Butterfield
Asa Butterfield
Asa Butterfield
Sophie Turner
Skyler Gisondo
Asa Butterfield
Sophie Turner
Sophie Turner
Asa Butterfield
Asa Butterfield
 
Andrew Bowler saját, tízperces, Oscar-díjra jelölt rövidfilmjét gondolta újra azok kedvéért (is), akik kedvelik az időutazós filmeket. És nem, nyilván nem azért, hogy aztán a Time Freak ilyen borzasztó magyar címet kapjon. több»
 

A Szerelmünk napjai november 9-én debütált a mozikban a tengerentúlon, de ugyanazen a napon a streaming szolgáltatók kínálatába is bekerült.

(hp)
 

A film alapjául szolgáló 2011-es rövidfilmet teljes egészében Andrew Bowler és felesége, Gigi Causey finanszírozták (a költségek 25 ezer dollárra rúgtak). Az alkotást 2012-ben jelölték a Legjobb rövidfilm Oscar-díjára, ennek ellenére a Sundance, a Telluride és a Tribeca Filmfesztivál visszautasította a film bemutatását.

(hp)
 

Andrew Bowler számára nem idegen a vígjátékok világa. Pályája kezdetén több televíziós műsorhoz is írt skeccseket.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.